Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Ecoline locsolópisztoly
7.908 Ft
Menny.:db

Gardena Ecoline locsolópisztoly

7.908 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 18910
Gyártó: Gardena

Leírás

A GARDENA EcoLine Locsolópisztoly ideális a cserepes növények és virágágyások öntözéséhez, mivel finom öntözésre alkalmas. Az EcoLine Locsolópisztoly műanyag alkatrészei legalább 65 százalékban újrahasznosított háztartási hulladékból készülnek. A több mint 45 százalékban újrahasznosított anyagból készült, korrózióálló fém biztosítja a tartósságot és a termék hosszú élettartamát. Ez fenntartható megoldást jelent a kert öntözésére. A Locsolófej nemcsak kényelmes és könnyen használható, hanem időtlen és elegáns formatervezésével is kitűnik. Az EcoLine Locsolópisztoly ergonomikusan kialakított fogantyúja kényelmet és könnyű használatot biztosít a kert gondozása során. Az egyszerű záró funkció segítségével a kezed megpihenhet öntözés közben. A víz mennyisége egy kézzel simán beállítható. Ez még egyszerűbbé teszi a növények öntözését, és pontosan a szükséges vízmennyiséget kapják, anélkül, hogy egy cseppet is elpazarolnánk. Az EcoLine Locsolópisztoly UV- és fagyálló, nem kell rossz időben vagy hidegben eltenni, hanem egész évben kint hagyható. A locsolófej Németországban készült és ráadásul a GARDENA öt évnyi szavatosságot nyújt rá. Természetes választás a szenvedélyes kertészek számára. ReTh!nk - Az új EcoLine termékcsalád. Fenntarthatóan készült. Esztétikusan megtervezett. Tartósra épített.

Kíméletes öntözés

Az EcoLine Locsolópisztoly lágy vízsugara lehetővé teszi a kerti ágyások és az erkélyen lévő cserepes növények kíméletes öntözését.

Fenntarthatóan készült

Az EcoLine Locsolópisztolyt fenntartható módon fejlesztették ki. A felhasznált műanyag legalább 65 százalékban újrahasznosított háztartási hulladékból áll. Ezenkívül a rozsdamentes fém több mint 45 százalékban újrahasznosított.

Esztétikus és ergonomikus kialakítás

Az EcoLine Locsolópisztoly megjelenése stílusos és időtlen. Az ergonomikusan kialakított fogantyú nagyfokú felhasználói kényelmet biztosít.

Tartósra épített

A kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy az EcoLine Locsolópisztoly tartós és masszív legyen.

Kényelmes használat

A praktikus zárfunkcióval a kezed megpihenhet öntözés közben. A víz mennyisége egy kézzel könnyedén beállítható.

Időjárásálló

Hideg időben és ragyogó napsütésben egyaránt, akár egész évben a kertben maradhat az EcoLine Locsolópisztoly a fagy- és UV-védelemnek köszönhetően.

Paraméterek

Ki/be húzókapcsoló: Igen
Zár: Igen
Markolat puha műanyag elemekkel: Nem
Elzárható vízátfolyás: Igen
Szabályozható vízmennyiség: Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.