Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Ecoline Fugakaparó
6.398 Ft
Menny.:db

Gardena Ecoline Fugakaparó

6.398 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 17704
Gyártó: Gardena

Leírás

Könnyedén és fenntarthatóan - a GARDENA EcoLine Fugakaparónak köszönhetően a feljárón vagy a teraszon lévő rések megtisztítása gyors és egyszerű. A fugakaparó ideális a moha és a gyomok eltávolítására a keskeny résekből, a falszegélyeknél, a felhajtókon vagy a ház körüli járdakövek közül. Pillanatok alatt minden rendezett és gyommentes lesz. A felhasznált műanyag több mint 85 százalékban újrahasznosított anyagból, főként háztartási hulladékból áll. A szerszám rozsdamentes acélból készült pengéje mindkét oldalán csiszolt, és több mint 45 százalékban újrahasznosított anyagból készült. A gyomok és a moha precízen eltávolítható minden résből és repedésből. A fugakaparó markolatának végén elegáns, viaszolt, FSC® 100%-os tanúsítvánnyal rendelkező fa markolat található, amely különösen stílusossá és természetessé teszi ezt az új kerti segédeszközt. Az anyag nem csak fenntartható, de a szerszámot robusztussá és tartóssá is teszi. A gyomok kikaparása különösen kényelmes az ergonomikusan kialakított markolattal. Az EcoLine Fugakaparó Európában készült, és a GARDENA 25 év gyártói szavatosságot vállal rá. Természetes választás a szenvedélyes kertészek számára. ReTh!nk - Az új EcoLine termékcsalád. Fenntarthatóan készült. Esztétikusan megtervezett. Tartósra épített.

Fugakaparó a moha és a gyomok eltávolítására

A GARDENA EcoLine Fugakaparó ideális a moha és a gyomok könnyed eltávolítására a járdakövek közül, hézagokból és falak mentén.

Fenntarthatóan készült

Az EcoLine Fugakaparó a fenntarthatóság jegyében készült. A felhasznált műanyag több mint 85 százalékban újrahasznosított anyagból, főként háztartási hulladékból készül. Ezenkívül a penge acélja rozsdamentes, minden fémelem legalább 45 százalékban újrahasznosított anyagból áll, a fa pedig FSC® 100%-os tanúsítvánnyal rendelkezik.

Mindkét oldalon csiszolt penge

A mindkét oldalán csiszolt penge rozsdamentes acélból készült, hogy pontosan és precízen távolítsa el a gyomokat és a mohát

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.