Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Akkumulátoros merülő szivattyú 2000/2 18V P4A akkumulátorral
69.573 Ft
Menny.:db

Gardena Akkumulátoros merülő szivattyú 2000/2 18V P4A akkumulátorral

69.573 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 14600
Gyártó: Gardena

Leírás

A 18V POWER FOR ALLIANCE több, mint egy akkumulátor

 Rugalmas és erőteljes - akkumulátoros merülőszivattyú kerti és kültéri használatra

  • P=18V/2,5A
  • Qmax=2000 l/h;
  • Pmax: 2bar
  • Hmax=20m;
  • Lmax=1,8m;
  • Sekélyreszívás:5mm;
  • üzemidő: 65perc max. 
  • Töltési idő: kb. 4óra
  • Súly: 2,3kg
  • Csatlakozókábel: 2m az akkumulátor és a szivattyú között

 

Olyan helyen szeretnél merülőszivattyút használni, ahol nincs áram? A GARDENA Akkumulátoros merülőszivattyú tiszta vízhez 2000/2 18V P4A akkumulátorral termékével a víz bárhol - a kertben, hajón, vagy bárhol máshol a szabadban - könnyedén szivattyúzható át A pontból B pontba.

Három teljesítményszintjével és akár 20 méteres szállítási magasságával az akkumulátoros merülőszivattyú rendkívül rugalmas és sokoldalú. 2 bar maximális nyomáson maximum 2000 l / h szállítási mennyiséget képes kezelni. Egy akkumulátor-töltéssel legfeljebb 1100 liter szivattyúzható egyik helyről a másikra. Az akkumulátor maximális üzemideje 18-65 perc, a kiválasztott üzemmódtól függően. 19 milliméter (3/4”) és 25 milliméter (1”) átmérőjű tömlők csatlakoztathatók a merülőszivattyúhoz.

A merülőszivattyú ideális kisebb mennyiségek továbbítására is, például amikor a gyermekmedence vizét kell kicserélni. Ha levesszük a szivattyú talapzatát, akkor szinte teljesen kiürítheted a gyermekmedencét (legfeljebb öt milliméteres maradék vízmagasságig), és közben játszhatsz a gyerekekkel.

Az időzítő segítségével kiválasztható, hogy a merülőszivattyú 5, 10 vagy 15 percig működjön. Ezután automatikusan kikapcsol. Az AutoStop védelmi funkció biztosítja, hogy a merülőszivattyú soha ne fusson szárazon. A talprészbe szűrőrendszer van beépítve, amely kiszűri a szennyeződéseket. Ezeknek a biztosítékoknak köszönhetően a merülőszivattyú teljesen megbízhatóan és biztonságosan működik - még akkor is, ha ritkán használják. Hosszú évekig hűségesen szolgálja majd megvásárlóját.

A GARDENA tiszta vízzel való használatra tervezett, 2000/2 18V P4A akkumulátorral ellátott merülőszivattyúja használatra készen, akkumulátortöltővel és egy 18 V-os POWER FOR ALL akkumulátorral kerül forgalomba.
 
A POWER FOR ALL ALLIANCE a világ vezető gyártóinak egyik legnagyobb, márkákon átívelő akkumulátor-szövetsége. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor kompatibilis sok más eszközzel a ház körül és a kertben - így már nem kell minden termékhez egy újat vásárolni. Ezzel pénzt takaríthatsz meg, ráadásul rugalmasan oszthatod be feladataid! Szenvedély, amelyet a GARDENA táplál – akkumulátoros kerti berendezések az alkotás szabadságának ígéretével.
 

Erőteljes és sokoldalú

A kerti zuhanyzóhoz kellene egy szivattyú vagy le szeretnél ereszteni egy kis tavat vagy gumicsónakot? Nem probléma! A Tisztavíz-merülőszivattyú három eltérő teljesítmény-szintje és rugalmas felhasználhatósága lehetővé teszi különféle alkalmazását.

Minden, amire szükséged lehet

Az Akkumulátoros tisztavíz-merülőszivattyú 2000/2 18V P4A Használatra kész készlet POWER FOR ALL ALLIANCE 18V lítium-ion akkumulátort és töltőt tartalmaz. üzemideje maximum 65 perc a kiválasztott üzemmód függvényében.

Nincs szárazüzem

A beépített AutoStop szárazüzem-elleni védelem gondoskodik arról, hogy a szivattyú kikapcsoljon és ne rongálódjon meg, ha túl kevés víz vár szivattyúzásra.

Biztonságos használat

A támasztékba épített szűrőrendszer nem engedi be a szennyező részecskéket. így a szivattyú mindig problémamentesen üzemel.

Időzítő funkció

Ki szeretne egész nap a szivattyú mellett állni? Az időzítővel egyszerűen kiválaszthatod a kívánt üzemidő hosszát (5, 10 vagy 15 perc) és addig foglalkozhatsz mással. A gép automatikusan lekapcsol.

Sekélyre szívás

Ha a támasztékot kivesszük, a vizet egészen sekélyre, akár 5 mm-nyire fel lehet szivattyúzni.

öt év meghosszabbított szavatosság regisztrációt követően

A GARDENA öt év plusz szavatosságot nyújt, ha regisztrálsz a www.gardena.com/registration oldalon a vásárlástól számított három hónapon belül. Részletek a linken illetve a termékhez csomagolt használati útmutatón. A kapcsolódó jogok korlátozás nélkül alkalmazhatók. A kopó alkatrészekre, akkumulátorokra és töltőkre nem vonatkozik.

Paraméterek

Alkalmazás Tiszta vízhez
Akkumulátor típusa 18 V Li-Ion (P4A)
Maximális szállítási mennyiség 2000l/óra
Akkumulátor kapacitása 2.5Ah
Maximális szállítási magasság 20m
Maximális szállítási nyomás 2bar
Sekélyre szívás 5mm
Szállított anyag maximális hőmérséklete 35°C
Csatakozómenet 33,3 mm (G 1")

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.