Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Víztartály
7.799 Ft
Menny.:db

Gardena Víztartály

7.799 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 13367
Gyártó: Gardena

Leírás

A 10,5 literes GARDENA Víztartály optimális megoldás növényei AquaBloom készlettel történő öntözéséhez, illetve a nyaralás alatti és az erkélyen történő öntözéshez – vízcsatlakozás nélkül. Akár 80 százalékban újrahasznosított anyagból készült, és tárolási lehetőséget kínál az alkatrészek számára, amikor nem használják. Okos, modern kialakításának köszönhetően a víztartály észrevétlenül illeszkedik a lakótérbe és az erkélyre. Az sem jelent problémát, ha hosszabb időre elutazol. A csatlakozási lehetőségnek köszönhetően a vízmennyiség extra víztartályokkal növelhető. A GARDENA Víztartály Németországban készül, és magas termékminőségével hódít. Távolléti növénygondozás. Független öntözés szobanövények számára.

Víztartály a GARDENA Automata öntözőkanna-rendszerekhez

A GARDENA 10,5 literes víztartálya ideális erkélyek és nyaralás alatti öntözéshez – vízcsatlakozás nélkül.

Fenntartható és intelligens termékmegoldás

A Víztartály akár 80 százalékban újrahasznosított anyagból készül, és a kerti kiegészítők tárolására is használható Az automata öntözőszivattyú és az AquaBloom szűrő csatlakoztatási lehetőségeinek köszönhetően garantált az ideális vízhasználat.

Okos és modern design

A 10,5 literes víztartály modern és visszafogott kialakításának köszönhetően ideálisan illeszkedik a modern lakótérbe és erkélyre. Emellett tökéletes elhelyezési lehetőséget kínál az AquaBloom számára.

Megnövelt vízmennyiség

A csatlakozási lehetőségeknek köszönhetően több víztartály is összekapcsolható, így a rendelkezésre álló 10,5 literes vízkészlet növelhető, ami megbízható öntözést biztosít.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.