Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena OGS AquaCount vízmennyiség mérő
9.762 Ft
Menny.:db

Gardena OGS AquaCount vízmennyiség mérő

9.762 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 18350
Gyártó: Gardena

Leírás

A GARDENA AquaCount vízmennyiség mérője nagy segítség a kert öntözésénél, mind a saját vízfogyasztás méréséhez, mind a fenntartható vízmegtakarításhoz. A mellékelt elemmel a vízmennyiség mérő azonnal használatra kész. Vízszintes vagy függőleges helyzetben, a csaphoz vagy közvetlenül a tömlő végéhez csatlakoztatható. A nagyméretű, forgatható kijelző bármely helyzetben könnyen leolvasható, 4 funkciója hasznos információkkal szolgál a vízgazdálkodással kapcsolatban. Az 1. és 2. funkcióval a teljes vízfogyasztás, pl. napi ésszezononkénti felbontásban, külön-külön is megjeleníthető. A 3. funkció megmutatja a pontos vízfogyasztást öntözésenként, a 4. funkció pedig betekintést nyújt az átfolyási sebességbe literben vagy gallonban, percenként. Az AquaCount vízmennyiség mérő könnyen tisztítható, UV- és fagyálló. Olyan tartós, hogy egész évben használható a kertben. Ezt a minőségi terméket a GARDENA 5 éves gyártói szavatossággal támogatja. AquaCount: Kertöntözés kimért gondossággal.

Egy gomb minden funkcióhoz

A vízmennyiségmérő mind a 4 funkciója egyetlen gombbal működtethető. Az 1. és 2. funkció a teljes vízfogyasztást mutatja, pl. naponta és szezononként. A 3. funkció megmutatja a pontos vízfogyasztást öntözésenként, a 4. funkció pedig betekintést nyújt a percenkénti átfolyási sebességbe literben vagy gallonban. A forgatható kijelző bármilyen helyzetben kényelmesen leolvasható.

Szerszámmentes telepítés

Az AquaCount Vízmennyiségmérő a mellékelt elemmel (gombelemmel) azonnal használatra kész és könnyen tisztítható. Alkalmas minden kerti öntözőberendezéshez (kivéve a csepegtető öntözőt).

Sokoldalú és kényelmes használat

Az AquaCount Vízmennyiségmérő csatlakoztatható a vízcsaphoz vagy közvetlenül a tömlő végére, és vízszintesen vagy függőlegesen is elhelyezhető. A forgatható kijelző bármilyen helyzetben kényelmesen leolvasható.

Paraméterek

Alkalmazás Tömlő végére
Csatlakozási lehetőségek Tömlőelemekhez
Anyaga Műanyag
Vízmegállítás Nem
Rendszer Gardena OGS

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.