Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Süllyesztett esőztető MD40/300
10.754 Ft
Menny.:db

Gardena Süllyesztett esőztető MD40/300

10.754 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 8239
Gyártó: Gardena

Leírás

 

Közepes, legfeljebb 40 m²-es területek automatikus öntözése

A GARDENA Sprinklersystem részeként a GARDENA MD40 süllyesztett esőztető ideális a közepes méretű gyepek automatikus öntözésére. Az esőztető gondoskodik a zöld és egészséges gyepről. Az automatikus gyepöntözés megóvja a gyepet a kiszáradástól. Ez kényelmes és időtakarékos megoldás. A föld alatti rendszernek köszönhetően az esőztető alig látható. A süllyesztett esőztető precíz öntözést biztosít, függetlenül a hatótávolságtól és a beöntözött felülettől. Ezzel vizet takaríthatsz meg. A hatótávolság 2,5 és 3,5 m között, az öntözési szektor pedig 80 és 360° között állítható – mindkettő szerszám nélkül az ergonomikus kialakításnak köszönhetően. A szórófej csökkentett vízáramlása lehetővé teszi a jobb vízfelvételt és megakadályozza a pazarlást. Az esőztető pontos, egyenletes szórásképet biztosít a beöntözött terület egészén. A praktikus kettős süllyesztett rendszernek köszönhetően az esőztető kívülről szennyeződésvédett. A beépített szűrő védi a süllyesztett esőztetőt a szennyeződésektől. Az 1/2"-os belső menet megkönnyíti az esőztető beépítését a meglévő Sprinklersystembe. Az MD40 süllyesztett esőztető kompatibilis a GARDENA Sprinklersystem összes termékével. Mivel a szórófej vízhozama megegyezik a GARDENA T200 és T380 esőztetőkével, az esőztetők egy öntözési zónában kombinálhatók. A Sprinklersystem érti, mire van szüksége a gyepnek. Megbízható, víztakarékos gyepöntözés.

Víztakarékos

Az esőztető pontos öntözése lenyűgöző, függetlenül a hatótávolságtól vagy a beöntözött területtől. Ez víztakarékos öntözést biztosít.

A szórófej csökkentett vízáramlása lehetővé teszi a fű számára a jobb vízfelvételt A szóráskép egyenletes az öntözött terület egészén.

Kör / körcikk forgófúvókával.
max.: 40m2-ig.
Hatótávolság 2,5-3,5m.
öntözési szektor: 80°-360 °
Beépített szennyszűrő.

Csatlakozó: 1 / 2 "-os belső menet.

Paraméterek

Alkalmazás Magasabb növények felett történő öntözésre
Maximális beöntözött terület 40m2
Öntözési szektor (minimum) 80°
Öntözési szektor (maximum) 360°
Minimális hatótávolság 2m
Maximális hatótávolság 3.5m
Csatakozómenet 1/2" belső menet
Szennyszűrő Beépített szűrő + kettős Pop-up rendszer
Fúvóka típusa Forgó fúvóka

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.