Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Smart  érzékelő
28.992 Ft
Menny.:db

Gardena Smart érzékelő

28.992 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 19040
Gyártó: Gardena

Leírás

A smart Talajnedvesség-érzékelő a GARDENA smart App-pel teljesen automata öntözést nyújt

A smart érzékelő a GARDENA 239 része és a GARDENA smart App-pen keresztül juttat el részedre fontos adatokat a kertről az optimális és gazdaságos öntözés érdekében.
Gyorsan, megbízhatóan és különösen pontosan méri a talaj nedvességtartalmát.
A GARDENA smart átjárójával és a smart öntözésvezérlőjével együtt használva a gyep és a növények csak akkor jutnak vízhez, ha arra igazán szükségük van.
Ezzel elkerülheted a szükségtelen öntözést, gondoskodhatsz az optimális növekedésről és értékes vizet takaríthatsz meg.
Az elegáns és kompakt kivitelnek köszönhetően nem csupán gyepen és virágágyásban használható, de az erkélyen vagy teraszon elhelyezett cserepekben is.
A különösen nagy mérési felülete olyan digitális gyökérzetté alakítja a smart érzékelőt, amely precíz méréseit közvetlenül a növények gyökerénél végzi.
Lehet kicsit mélyebben a talajban a gyep alatt vagy kevésbé mélyen a cserépben – az érzékelő mindig gyorsan és pontosan mér a talajtól függetlenül.
Mivel a teteje lapos, a GARDENA smart érzékelője akár a gyep közepére is elhelyezhető és nem zavarja a fűnyírót, sem a robotfűnyírót.
Két AA elem gondoskodik a biztonságos használatról a teljes kertészeti szezonban és teljesen vezetékmentes, tehát nagyon rugalmas üzemet biztosít, mivel az érzékelő rádiójelekkel kommunikál.
Az aktuális talajnedvességi és -hőmérsékleti adatokat a működéséhez szükséges GARDENA smart átjárón keresztül küldi meg a GARDENA smart App-pal a telefonodra vagy tabletedre (iOS/Android).
Sose hagyd magára a kerted! Egy intelligens öntözőrendszerrel és robotfűnyíróval bárhonnan gondozhatod a kerted.

Mérési tartományok:

  • Talajnedvesség tartalom: 0-100%
  • Külső hőmérséklet: -1 - +50 Co

Pontosan méri a talaj nedvességét és vizet takarít meg

A smart időjárás-érzékelő különösen gyorsan és megbízhatóan méri a talaj nedvességtartalmát, így teszi lehetővé a kert gazdaságos öntözését. Csak akkor öntöz, ha szükséges.

Modern és kompakt kivitel

A smart időjárás-érzékelő bárhol, a kertben vagy a teraszon és erkélyen elhelyezett ládákban is használható.

Digitális gyökérzet extra nagy érzékelő zónával

A talajnedvességet pontosan ott méri, ahol az számít – közvetlenül a növények gyökerénél mind a gyepnél, mind a cserepes növényeknél. A smart időjárás-érzékelő megbízhatóan működik a különféle típusú talajokban.

Extra lapos fej

A smart időjárás-érzékelő a gyep kellős közepére is telepíthető, mivel különlegesen lapos a feje, így nem zavarja a robotfűnyírót vagy a fűnyírót.

Megbízható üzem és vezetékmentes, biztos kapcsolat

A kompakt értékelő rugalmasan elhelyezhető, pontos mérési adatokat szolgáltat vezetékmentes rádiókapcsolatos keresztül a GARDENA smart átjáró számára; két AA elemmel üzemel (a csomagolás nem tartalmazza), és a kertészeti szezon elejétől végéig használható.

GARDENA smart App: Kertápolás a kezedben

Bárhonnan gondozhatod a kerted. A GARDENA smart App-al bárhonnan és bármikor irányíthatod az eseményeket. A tökéletes tervezésnek hála mindent (szó szerint is) kézben tarthatsz. A saját 239 használata igazán egyszerű mivel az alkalmazás segítőkész asszisztense végigvezet a telepítés lépésein.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.