Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Smart Öntözésvezérlő
90.830 Ft
Menny.:db

Gardena Smart Öntözésvezérlő

90.830 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Gyártó cikkszám: 19032
Gyártó: Gardena

Leírás

Akár új öntözőrendszer irányítására, akár régi 24V-os öntözésvezérlő leváltására alkalmas okostelefonnal vezérelhető készülék.

A GARDENA smart öntözésvezérlőjével rugalmasan irányítható akár hat különböző vízigényű terület öntözése a smart App és a GARDENA  csepegtető rendszerek vagy a süllyesztett szórófejek együttes használatával.

A rendszer lehetővé teszi egyéni öntözési időtartamok beállítását, hogy az eltérő vízigényű növényeket optimálisan öntözhessük.

A GARDENA smart időjárás-érzékelővel (amely nem a készlet része) az egyes területek felesleges öntözése elkerülhető, és a vízfelhasználás optimalizálható.

A GARDENA smart öntözésvezérlő fröccsenő víztől védett, és megfelel az IP X4 védelmi osztály előírásainak, tehát kültéren is használható.

A GARDENA szivattyúrelé rendszere (cikksz. 1273-20) a mestercsatornán keresztül csatlakoztatható és max. 2000 W teljesítményű szivattyúval használható egyéb vízvételi helyekhez, pl. esővíz-tárolókhoz. Ezzel értékes ivóvizet spórolhatsz.


Követelmények az üzemeltetéshez: 

Smart App - ingyenesen letölthető alkalmazás Androidra és iOS-re.

Gardena Smart átjáró - szükséges egy ún. átjáró, amely kapcsolatot teremt az öntözésvezérlő és a wifi router között. Amennyiben nem rendelkezik ezzel az átjáróval, akkor az öntözésvezérlőt nem lehet működtetni. (keresse a 19209-es készletet)

Wi-Fi router kapcsolat

okostelefon vagy tablet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.