Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena RollUp S fali tömlődoboz
52.295 Ft
Menny.:db

Gardena RollUp S fali tömlődoboz

52.295 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 18600
Gyártó: Gardena

Leírás

  • Tömlő hossza: 15m
  • Tömlő átmérője: 1/2"
  • Meghajtás: acél rugók
  • Méretek: 47,7x21,2x39,5cm

A RollUp S fali tömlődoboz kényelmes és rugalmas öntözést biztosít kisebb kertekben és teraszokon.

A kert öntözése minden eddiginél kényelmesebb és könnyebb a RollUp S fali tömlődobozzal. Segít a kert rendben tartásában, rendezettségében és megakadályozza, hogy az ide-oda tekergő tömlőben bárki elessen.
A praktikus tömlőtároló egyszerűen a ház falára van felszerelve, és egy rugalmas összekötő tömlővel csatlakoztatható a vízcsaphoz.
A masszív fali konzolnak köszönhetően a tömlődoboz több mint 180°-ban elforgatható, így könnyedén elérheted a kert minden sarkát.
Használatkor egyszerűen húzd ki a kerti tömlőt maximum 15 méter hosszúságúra.
A kerti tömlő rövid szakaszonként, automatikusan rögzül, amint megállítod, vagyis a tömlő egyszerűen és könnyen kezelhető.
Egy apró húzó mozdulat a tömlő végén és az innovatív RollControl technológiával ellátott beépített acélrugónak köszönhetően a tömlő egyszerűen feltekeredik.
A RollControl megvédi a tömlődobozt és a környezetet a túl gyors feltekerés okozta kellemetlenségektől. A beépített tömlővezető megakadályozza, hogy a tömlő megcsavarodjon vagy megtörjön.
Az Original GARDENA rendszerű csatlakozóelemeknek köszönhetően egyszerűen és rugalmasan csatlakoztathatsz hosszabbítót vagy más kompatibilis GARDENA elemeket a tömlőhöz.
A csatlakoztatható GARDENA eszközök mindig kéznél vannak, mivel a fali konzol alatt tárolhatók, ezzel is helyet takarítva meg. A GARDENA fali tömlődoboz UV- és fagyálló, egész évben kint maradhat a ház falán.
A kiváló minőségű anyagok hosszú élettartamot és használhatóságot kínálnak karbantartás nélkül.
Ezenkívül a tömlődoboz biztonságos lopásgátlóval is ellátott, csak tulajdonosa tudja eltávolítani a falról.
A RollUp S Fali tömlődoboz tartalmazza a fali konzolt, egy rugalmas csatlakozótömlőt, az összes szükséges Original GARDENA rendszerű csatlakozóelemet, valamint egy locsolót kétfajta szórófejjel.
Ehhez a kiváló minőségű termékhez a GARDENA 5 év garanciát nyújt. öntözés, amely mindig bevetésre kész a GARDENA RollUp S fali tömlődoboz segítségével.

Könnyed kezelhetőség

A tömlő automatikusan a kívánt hosszra áll be a praktikus, beépített, rövid rögzítési pontoknak köszönhetően. így könnyedén elvégezheted az öntözést, miközben szabadon mozoghatsz.

Azonnali használatra kész

A RollUp S Fali tömlődoboz tartalmazza a fali konzolt, 15 méter locsolótömlőt, egy rugalmas csatlakozótömlőt, minden szükséges Original GARDENA System alkatrészt és egy tisztító locsolót két különböző vízsugárral.

RollControl

Ha a tömlő végét gyengéden megrántod, a beépített acélrugó aktiválódik és automatikusan és megbízhatóan visszacsévéli a tömlőt. A RollControl technológia lassú és biztos visszatekerést biztosít függetlenül a kihúzott tömlő hosszától.

Nem csavarodik, nem gabalyodik össze

A Falra szerelhető tömlődoboz beépített tömlővezetővel rendelkezik, amely a tömlő megtörés és csavarodás nélkül visszacsévéli.

UV-álló és fagybiztos

A tömlődoboz védi az elemektől az UV-védelem és a fagybiztos anyagok. Ennek köszönhető, hogy egész évben használható.

Paraméterek

Tömlő hossz: 15 m
Tömlő átmérő: 11 mm
Kertméret Kicsi
Elhelyezés Fali
RollControlquestion_mark Igen

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.