Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Robotfűnyíró Smart Lona Sileno life 1000 készlet
550.957 Ft
Menny.:db

Gardena Robotfűnyíró Smart Lona Sileno life 1000 készlet

550.957 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 19702
Gyártó: Gardena

Leírás


 

Intelligens LONA technológia

2022-es évtől a Gardena smart robotfűnyírók GPS alapú támogatást kaptak, melynek segítségével új, hasznos funkciók érhetők el az okostelefonos applikációkban.

A LONA egy mesterséges intelligencia alapú technológia, amely tanul, feltérképezi és alkalmazkodik az egyes kertekhez. A GARDENA 239 alkalmazásban elérhető Zóna menedzsment funkciónak köszönhetően könnyen meghatározható, hogy mely területeket, mikor, milyen gyakran és milyen intenzitással kell nyírni. Az Area Protect lehetővé teszi a kaszálásmentes területek meghatározását. A fűnyíró helyzete bármikor valós időben nyomon követhető. A GARDENA smart App frissítéseinek részeként a LONA folyamatosan fejlődik, és idővel új funkciók lesznek elérhetőek.

Teljes körű kapcsolat

A smart SILENO city teljes mértékben csatlakozik a GARDENA 239hez. Bárhonnan gondozhatod a kerted. Online regisztráció szükséges a GARDENA smart APP-on.

 

Csendes profi

Pihenj a kertbe, míg a SILENO csendesen elvégzi a munkát. A kategóriájában legalacsonyabb zajszintet (57 dbA) észre sem fogod venni.

 

Precíz mesterséges intelligencia

Ez a fűnyíró szakértő a navigációban, megbízható pontossággal kezeli a legkeskenyebb helyeket és legszűkebb sarkokat is.

 

Bármilyen időjárásban és bármilyen területen

A SILENO  szakértő segítőtárs a kertben, minden időben üzemképes, akár esik, akár fúj. A fűnyíró bármilyen alakú gyepterülettel megbirkózik az egyszerűtől a bonyolultig, és az akár a 35%-os emelkedők sem okoznak számára problémát.

 

Ideális kis és bonyolult gyepterületekre

A GARDENA SILENO City kis és bonyolult gyepterületeker is teljesen automatikusan, megbízhatóan és egyenletesen nyír. Keskeny helyeken és szűk sarkokban is gond nélkül boldogul. A töltőállomás rugalmasan elhelyezhető, nem okoz problémát.

 

Nagyon menő

Az innovatív fagyérzékelő észleli a fagyponthoz közeli hőmérsékletet és szünetelteti a fűnyírási tervet a gyep védelme érdekében. Ki- és bekapcsolható a GARDENA Bluetooth® alkalmazással.

 

Biztonságos és megbízható

A határoló vezeték rugalmasan és megbízhatóan határolja a munkaterületet – ezzel biztosítja, hogy a robotfűnyíró kizárólag a kijelölt helyen dolgozik. Az érzékenyen reagáló ütközés-érzékelők gondoskodnak arról, hogy a fűnyíró biztonságosan dolgozzon a kertben.

 

Könnyen tisztítható

A GARDENA SILENO City-t úgy tervezték, hogy a kerti tömlővel egyszerűen lemosható legyen a házról, a késekről és a kerekekről a sár, por és a fűnyesedék.

 

Foltvágás

A foltvágás és a spirálvágás funkció miatt ideális választás a SILENO city nehezen elérhető helyek vágására – például a trambulin vagy a kerti bútorok alatt is elvégzi helyetted a munkát!


 

Erőteljes és inteligens Smart  robotfűnyíró akár 1000 m² kertbe

A GARDENA 239nek köszönhetően a fűnyíró teljes körűen csatlakoztatható. A smart EasyApp Control segítségével bárhonnan gondozhatod közepes méretű kerted. Tapasztald meg az intelligens fűápolás magasabb szintjét, és a robotfűnyíróval való interakció teljesen új módját. Bemutatkozik a LONA technológia, egy AI-alapú térképezési technológia, amely helymeghatározással tanul, feltérképezi és alkalmazkodik az egyes kertekhez. A GARDENA 239 alkalmazásán keresztül mindig áttekintheted a nyírandó gyepterületet, és bárhonnan hozzáférhetsz a kertedhez. Lehetővé teszi, hogy bármikor felülvizsgáld a gyepápoló karbantartási ütemterv beállításait. A Zóna menedzsment funkciónak köszönhetően rugalmasan meghatározhatod, hogy mely területeket mikor és milyen gyakran kell nyírni. Az Area protect lehetővé teszi a kaszálásmentes területek meghatározását, például egy rét védelme érdekében. Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi, hogy mindig szemmel tartsd a fűnyíró helyzetét. A GARDENA smart App részeként a LONA Intelligence folyamatosan fejlődik, és 2022-ben és az elkövetkező években még izgalmasabb és még relevánsabb termékfunkciókat kínál majd fogyasztóinknak.
Ez a hatékony kerti segédeszköz különösen csendes: büszkén vállalja a kategória legjobb, mindössze 57 db(A) zajszintjét, így Te és szomszédaid élvezhetitek a kert nyugalmát, miközben a gép elvégzi a nehéz munkát.
A kifinomult CorridorCut vezeti a robotfűnyírót, miközben az keskeny helyeken és szűk sarkokban vág, a határoló vezetékek között mindössze 60 centiméter szélességben.
A CorridorCut kivezeti a robotfűnyírót a zsákutcákból. Nem kell fáradnod azzal, hogy kézzel újra végignyírd a területet, a robotkertész még a trükkös részekkel is megbirkózik helyetted.
A GARDENA smart App egy ütemezési asszisztenssel segít abban, hogy kerted éppen megfelelő legyen. A robot az ütemtervedhez igazodva, de a SensorControl segítségével maga számolja ki, hogy milyen gyakran kell nyírni a gyepet. A fű növekedésének megfelelően pontosan a legjobb gyakorisággal indul el, ez a hatékony kis kertész csak akkor áll munkába, amikor szükség van rá.
Az innovatív foltvágási funkció, a spirálvágás lehetővé teszi, hogy a smart SILENO life más, nehezen hozzáférhető területeken is dolgozhasson.
A munka végeztével a smart SILENO life automatikusan visszatér a töltőállomásra.
Ezt a strapabíró fűnyírót minden évszakra tervezték, képes esőben is dolgozni és a fagy ellen is védett.
A robotfűnyíró érzékeli, ha a talaj fagyos, és szünetelteti a programot, amíg a talaj fel nem olvad.
Akár 35 százalékos lejtőkkel és emelkedőkkel is elboldogul.
Ez a smart SILENO life számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyeket a GARDENA smart App segítségével fedezhetsz fel.
Az EasyConfig végigvezet a telepítésen, az Auto Schedule azt jelenti, hogy bízhatsz abban, hogy a smart SILENO life tudja, mikor és hogyan kell nyírni a füvet, a SmartHome segítségével pedig hanggal vezérelheted a smart SILENO life-ot az Alexa virtuális asszisztenssel. Emellett a növénykönyvtárban mindent megtudhatsz, amit a növények világáról tudni szeretnél.
A GARDENA smart termékcsaláddal és a smart SILENO life-al valóban teljes körű smart élményben lehet részed: Az intelligens robotfűnyíró. SILENO.
 

A doboz tartalma: 

Robotfűnyíró (3db vágókéssel szerelve)

Dokkoló állomás

smart átjáró +tápegység +UTP kábel

Tápegység 5m hosszú csatlakozó kábellel

Határoló vezeték 200m

Rögzítő tüske: 300db

Vízmentes csatlakozó a határoló vezetékhez: 4db

Dokkoló csatlakozó a vezetékhez: 5db

Paraméterek

Ajánlott gyepfelület <1000m2
Akkumulátor típusa 18 V Li-Ion
Akkumulátor kapacitása 2Ah
Működési idő Max. 65 perc
Töltési idő kb.60perc
Maximális emelkedő 35%
Minimális vágási magasság 20mm
Maximális vágási magasság 50mm
Vágórendszer Késtárcsa 3 késsel
Töltőrendszer Automatikus
Bluetooth Nem
Fűnyírási időtartam programozása Billentyűzettel a kijelzőn és smart App alkalmazással
LONA intelligencia Igen
Kijelző LCD beállítási menüvel
Kézi öntözővel tisztíthatóquestion_mark Igen
Távolindítási pont 3 / állítható
Biztonsági beállítások PIN kód, riasztó
Mért zajszint 57(dB)A
CorridorCutquestion_mark Igen
SensorControlquestion_mark Igen
Fagyérzékelőquestion_mark Igen
Spirálvágás Igen
Smart Igen
Ház Ütésálló műanyag
Érzékelők Ütközés-, emelés- és borulásérzékelő
Munkafelület meghatározása Határoló vezeték
Tartalék kés Nincs
Határoló vezeték 200m
Rögzítőtüske 300db
Határoló vezeték csatlakozó 5
Vízmentes csatlakozó 4

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.