Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Robotfűnyíró smart Lona Sileno City 250
385.758 Ft
Menny.:db

Gardena Robotfűnyíró smart Lona Sileno City 250

385.758 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 19601
Gyártó: Gardena

Leírás


 

Intelligens LONA technológia NG 828239

2022-es évtől a Gardena smart robotfűnyírók GPS alapú támogatást kaptak, melynek segítségével új, hasznos funkciók érhetők el az okostelefonos applikációkban.

A LONA egy mesterséges intelligencia alapú technológia, amely tanul, feltérképezi és alkalmazkodik az egyes kertekhez. A GARDENA 239 alkalmazásban elérhető Zóna menedzsment funkciónak köszönhetően könnyen meghatározható, hogy mely területeket, mikor, milyen gyakran és milyen intenzitással kell nyírni. Az Area Protect lehetővé teszi a kaszálásmentes területek meghatározását. A fűnyíró helyzete bármikor valós időben nyomon követhető. A GARDENA smart App frissítéseinek részeként a LONA folyamatosan fejlődik, és idővel új funkciók lesznek elérhetőek.

Teljes körű kapcsolat

A smart SILENO city teljes mértékben csatlakozik a GARDENA 239hez. Bárhonnan gondozhatod a kerted. Online regisztráció szükséges a GARDENA smart APP-on.

 

Csendes profi

Pihenj a kertbe, míg a SILENO csendesen elvégzi a munkát. A kategóriájában legalacsonyabb zajszintet (57 dbA) észre sem fogod venni.

 

Precíz mesterséges intelligencia

Ez a fűnyíró szakértő a navigációban, megbízható pontossággal kezeli a legkeskenyebb helyeket és legszűkebb sarkokat is.

 

Bármilyen időjárásban és bármilyen területen

A SILENO  szakértő segítőtárs a kertben, minden időben üzemképes, akár esik, akár fúj. A fűnyíró bármilyen alakú gyepterülettel megbirkózik az egyszerűtől a bonyolultig, és az akár a 35%-os emelkedők sem okoznak számára problémát.

 

Ideális kis és bonyolult gyepterületekre

A GARDENA SILENO City kis és bonyolult gyepterületeker is teljesen automatikusan, megbízhatóan és egyenletesen nyír. Keskeny helyeken és szűk sarkokban is gond nélkül boldogul. A töltőállomás rugalmasan elhelyezhető, nem okoz problémát.

 

Nagyon menő

Az innovatív fagyérzékelő észleli a fagyponthoz közeli hőmérsékletet és szünetelteti a fűnyírási tervet a gyep védelme érdekében. Ki- és bekapcsolható a GARDENA Bluetooth® alkalmazással.

 

Biztonságos és megbízható

A határoló vezeték rugalmasan és megbízhatóan határolja a munkaterületet – ezzel biztosítja, hogy a robotfűnyíró kizárólag a kijelölt helyen dolgozik. Az érzékenyen reagáló ütközés-érzékelők gondoskodnak arról, hogy a fűnyíró biztonságosan dolgozzon a kertben.

 

Könnyen tisztítható

A GARDENA SILENO City-t úgy tervezték, hogy a kerti tömlővel egyszerűen lemosható legyen a házról, a késekről és a kerekekről a sár, por és a fűnyesedék.

 

Foltvágás

A foltvágás és a spirálvágás funkció miatt ideális választás a SILENO city nehezen elérhető helyek vágására – például a trambulin vagy a kerti bútorok alatt is elvégzi helyetted a munkát!


 
 

Smart robotfűnyíró 250mterületig

Tapasztald meg, milyen egyszerű a gyep gondozása az intelligens robotfűnyíróval: smart SILENO city 250 robotfűnyíró készlet A GARDENA 239nek köszönhetően fűnyíród teljes körűen csatlakoztatható, és a smart EasyApp Control segítségével bárhonnan gondozhatod a kerted.
Tapasztald meg az intelligens fűápolás magasabb szintjét, és a robotfűnyíróval való interakció teljesen új módját. Bemutatkozik a LONA technológia, egy AI-alapú térképezési technológia, amely helymeghatározással tanul, feltérképezi és alkalmazkodik az egyes kertekhez.
A GARDENA 239 alkalmazásán keresztül mindig áttekintheted a nyírandó gyepterületet, és bárhonnan hozzáférhetsz a kertedhez. Lehetővé teszi, hogy bármikor felülvizsgáld a gyepápoló karbantartási ütemterv beállításait.
A Zóna menedzsment funkciónak köszönhetően rugalmasan meghatározhatod, hogy mely területeket mikor és milyen gyakran kell nyírni.
Az Area protect lehetővé teszi a kaszálásmentes területek meghatározását, például egy rét védelme érdekében.
Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi, hogy mindig szemmel tartsd a fűnyíró helyzetét.
A GARDENA smart App részeként a LONA Intelligence folyamatosan fejlődik, és 2022-ben és az elkövetkező években még izgalmasabb és még relevánsabb termékfunkciókat kínál majd fogyasztóinknak.
Ez a hatékony kerti segéd különösen csendes: büszkén vállalja a kategória legjobb, mindössze 57 db(A) zajszintjét, így Te nyugodtan pihenhetsz és élvezheted a kertet, miközben a gép elvégzi a kemény munkát.
A kifinomult CorridorCut vezeti a robotfűnyírót, miközben gond nélkül vág a szűk helyeken és a keskeny, mindössze 60 centiméteres sarkokban a határoló vezetékek között, olyan területeken, amelyeken általában kézzel kellene átmenni. A CorridorCut még a trükkös zsákutcákból is kivezeti a robotfűnyírót.
A GARDENA smart App egy ütemezési asszisztenssel segít Téged abban, hogy kerted mindig rendben legyen. A robot a Te ütemtervedhez igazodva, de a SensorControl segítségével maga dönti el, hogy milyen gyakran kell nyírni a gyepet. Pontosan a fű növekedésével összhangban a legjobb gyakorisággal indul el ez a hatékony kis kertész, amely csak akkor megy dolgozni, amikor szükséges.
Az innovatív foltvágási funkció, a spirálvágás lehetővé teszi, hogy a smart SILENO city más, nehezen hozzáférhető területeken is dolgozhasson.
A munka végeztével a smart SILENO city automatikusan visszatér a töltőállomásra.
Ezt a strapabíró fűnyírót minden évszakra tervezték, ellenáll az esőnek, fagynak egyaránt.
A robotfűnyíró érzékeli, ha a talaj fagyos, és szünetelteti a programot, amíg a talaj fel nem olvad.
Akár 35 százalékos lejtőkkel és emelkedőkkel is elboldogul.
Ez a smart SILENO city számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyeket a GARDENA smart App segítségével fedezhetsz fel.
Az EasyConfig végigvezet a telepítésen, az Auto Schedule azt jelenti, hogy bízhatsz abban, hogy a smart SILENO city tudja, mikor és hogyan kell nyírni a füvet, a SmartHome segítségével pedig hanggal vezérelheted a smart SILENO city-t az Alexa virtuális asszisztenssel.
Emellett a növénykönyvtárban mindent megtudhatsz, amit a növények világáról tudni szeretnél. A GARDENA smart termékcsaláddal és a smart SILENO cityvel valóban teljes körű smart élményben lehet részed: Az intelligens robotfűnyíró. SILENO.
 

A doboz tartalma: 

Robotfűnyíró (3db vágókéssel szerelve)

Dokkoló állomás

smart átjáró +tápegység +UTP kábel

Tápegység 5m hosszú csatlakozó kábellel

Határoló vezeték 150m

Rögzítő tüske: 200db

Vízmentes csatlakozó a határoló vezetékhez: 4db

Dokkoló csatlakozó a vezetékhez: 5db

Paraméterek

Ajánlott gyepfelület <250m2
Akkumulátor típusa 18 V Li-Ion
Akkumulátor kapacitása 2Ah
Működési idő Max. 65 perc
Töltési idő kb.75perc
Maximális emelkedő 35%
Minimális vágási magasság 20mm
Maximális vágási magasság 50mm
Vágórendszer Késtárcsa 3 késsel
Töltőrendszer Automatikus
Bluetooth Nem
Fűnyírási időtartam programozása Billentyűzettel a kijelzőn és smart App alkalmazással
LONA intelligencia Igen
Kijelző LCD beállítási menüvel
Kézi öntözővel tisztíthatóquestion_mark Igen
Távolindítási pont 3 / állítható
Mért zajszint 57(dB)A
CorridorCutquestion_mark Igen
SensorControlquestion_mark Igen
Fagyérzékelőquestion_mark Igen
Spirálvágás Igen
Smart Igen
Ház Ütésálló műanyag
Érzékelők Ütközés-, emelés- és borulásérzékelő
Munkafelület meghatározása Határoló vezeték
Tartalék kés Nincs
Határoló vezeték 150m
Rögzítőtüske 200db
Határoló vezeték csatlakozó 5
Vízmentes csatlakozó 4

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.