Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Merülő szivattyú 17000 Aquasensor
61.526 Ft
Menny.:db

Gardena Merülő szivattyú 17000 Aquasensor

61.526 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 9036
Gyártó: Gardena

Leírás

  • P=750W;
  • Szállítási mennyiség max=17000l/h;
  • Szállítási magasság max=9m;
  • Merülési mélység max=7m;
  • Sekélyreszívás:1mm;
  • Szemcseátmérő: 5mm
  • Csatlakozókábel: 10m
  • Súly: 6,1kg

 Tiszta vízhez használatos 17000 Aquasensor merülőszivattyú a GARDENA-tól, amely a kiváló minőségű kerti szerszámok vezető márkája Európában, több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a vízelvezetés, az öntözés és a háztartási szivattyúk terén.

érezd a GARDENA szivattyúk erejét ezzel számos innovatív funkcióval rendelkező, rendkívül nagy teljesítményű és hatékony merülőszivattyúval. Pincédet elárasztotta a feljövő talajvíz vagy a szivárgó mosógép? Az esővíz-tartályokat még tél előtt ki kell szivattyúznod? Hatékony vízelvezető szivattyút keresel úszómedencéd leürítéséhez? Akár ezekben az esetekben vagy számos más helyzetben is, ez az energiatakarékos és rendkívül nagy teljesítményű szivattyú a háztartási és kerti szerszámkészlet elengedhetetlen kiegészítőjének bizonyul.

A GARDENA 17000 Aquasensor tiszta vízhez használatos merülőszivattyú 750 W teljesítményű motorral rendelkezik, és óránként akár 17000 liter tiszta vagy enyhén szennyezett víz kiszivattyúzására képes 0,9 bar nyomáson és legfeljebb 9 m szállítási magasságig. Az 1 mm-es sekélyre szívást követően a padló könnyen szárazra törölhető. Egy valóban nagy teljesítményű és alacsony energiafogyasztású szivattyú.

Ami igazán kiemeli a GARDENA 17000 Aquasensor merülőszivattyút a GARDENA tiszta vizes merülőszivattyúi közül, az a digitális LED kijelzős Aquasensor rendszer által nyújtott modern és innovatív funkció. Ez az innováció szűk helyeken történő felhasználást tesz lehetővé, és a szivattyú be- és kikapcsolási magassága érintésvezérléssel pontosan beállítható. Például akár 5 mm-es vízszinttől automatikusan beindítható - ideális pincék elöntés elleni védelme érdekében. Az Aquasensor közvetlen érintkezés nélkül méri az aktuális vízszintet, és a könnyen leolvasható LED-ek segítségével megjeleníti az értéket.

A hasznos időzítő funkció és intuitív érintéses működtetés szintén alkalmazható. Az Aquasensor kiküszöböli a szárazüzem kockázatát, megvédve a szivattyút a lehetséges károsodásoktól.

A tiszta vízhez használatos GARDENA 17000 Aquasensor merülőszivattyúnak nemcsak a belső működése és önvédelmi technológiái fognak lenyűgözni. A külső burkolat a tartósság és a kivitelezés szempontjából egyaránt csúcsminőségű. A rozsdamentes acél burkolat nemcsak jól néz ki, hanem hatékonyan védi is a szivattyút a külső sérülésektől. A motor kerámia-bevonatú tengellyel rendelkezik és hármas tömítéssel az olajkamránál, a még nagyobb tartósság érdekében.

A merülőszivattyú további hasznos funkciója a vízmennyiség szabályozás, illetve a szárazüzem elleni védelem. Az egyszerűen kezelhető emelő lábakkal a szivattyú eléri a maximális teljesítményét a sekélyre szívási terület felett.

Természetesen a GARDENA új, egyszerű tömlőcsatlakozó rendszernek köszönhetően különféle méretű tömlők csatlakoztathatók a szivattyúhoz. Ez a szivattyú használatát még sokoldalúbbá és könnyebbé teszi.

Az Aquasensor funkcióval ellátott GARDENA 17000 tiszta vízhez használatos merülőszivattyúja funkcionális, intuitív és könnyen kezelhető.

új Aquasensor rendszer LED kijelzővel:

Automatikusan beindul 5mm vízszinttől

Szűk helyeken is működik - nincs úszókapcsoló

A kapcsolási pontok egyszerűen beállíthatók az érintőszezorok segítségével.

Piszkos körülmények között is, akár ötször hosszabb élettartam, mint a korábbi technológiánál

Tisztítás figyelmeztetés és szárazon futás elleni védelem

Paraméterek

Alkalmazás Tiszta vízhez
Névleges teljesítmény 750W
Maximális szállítási mennyiség 17000l/óra
Maximális szállítási magasság 9m
Maximális szállítási nyomás 0.9bar
Automata funkciók/Szárazonfutás elleni védelem Digitális Aquasensor
Maximális merülési mélység 7m
Maximális szemcseátmérő 5mm
Sekélyre szívás 1mm
Szállított anyag maximális hőmérséklete 35°C
Csatakozómenet 47,9 mm (G 1 1/2")
Gyors csatlakozási rendszer Igen
Visszacsapó szelep Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.