Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Liano tömlő toldóelem 3/4
5.485 Ft
Menny.:db

Gardena Liano tömlő toldóelem 3/4"

5.485 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 18231
Gyártó: Gardena

Leírás

A 19 mm (3/4") átmérőjű Liano™ textiltömlő gyors és egyszerű javításához.

Javítsd meg 19 mm (3/4") átmérőjű Liano™ textiltömlőt néhány egyszerű lépésben, vagy csatlakoztass össze két Liano™ textiltömlőt a GARDENA Liano™ 3/4" javítóelemmel. A praktikus javítóelem megmutatja, mit tud, ha a Liano™ készüléked például egy robotfűnyíró megrongálta. Azzal, hogy megjavítod a tömlőt ahelyett, hogy kidobnád, elősegíted a fenntarthatóságot. Először vágd ki a Liano™ textiltömlő sérült részét egy hagyományos ollóval. Más szerszámra nincs szükség, és a részletes utasítások minden egyes lépést elmagyaráznak. A speciális formájú csatlakozás szorosan és megbízhatóan csatlakoztatja a tömlővégeket. A javító UV- és fagyálló, így egész évben tárolhatod a kertben. A kiváló minőségű Liano™ Textiltömlő Javítóelem 3/4” Európában készül, és a GARDENA 5 év gyártói szavatossággal támogatja, ha regisztrálsz a gardena.com/registration oldalon a vásárlást követő 3 hónapon belül. Az Original GARDENA System.

A Liano™ textiltömlő javításához

A javítóelem lehetővé teszi a 19 mm (3/4") átmérőjű Liano™ textiltömlő javítását, és ideális két Liano™ textiltömlő egyszerű összekapcsolására.

Kidobás helyett javítás

A javítóelem nemcsak a Liano™ textiltömlő javítását teszi egyszerűvé, hanem a fenntarthatóságot is képviseli. Biztosítja, hogy a Liano™ bármilyen sérülés után is tovább használható legyen.

Gyors tömlőjavítás szerszámok nélkül

A GARDENA Javítóelem segítségével a sérült Liano™ gyorsan újra használhatóvá válik. A sérült tömlőszakaszt egyszerűen kivágod egy ollóval, majd behelyezed a javítóelemet. A beépített csatlakozás biztosítja a tömlővégek szoros és megbízható csatlakoztatását.

Paraméterek

Alkalmazás Tömlőjavításhoz
Csatlakozási lehetőségek 3/4"-os tömlőkhöz
Anyaga Műanyag
Vízmegállítás Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.