Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Liano tömlő toldóelem 1/2
3.686 Ft
Menny.:db

Gardena Liano tömlő toldóelem 1/2"

3.686 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 18230
Gyártó: Gardena

Leírás

A 13 mm (1/2") átmérőjű Liano™ textiltömlő gyors és egyszerű javításához.

A GARDENA Textiltömlő Liano™ Javítóelem 1/2" segítségével néhány lépésben megjavíthatod 13 mm (1/2") átmérőjű Liano™ tömlőt. Ideális két Liano™ tömlő összekapcsolására is. A javítót akkor használd, ha a Liano™ megrongálódott, például egy robotfűnyírótól. így támogatod a fenntarthatóságot, mivel megjavítod a tömlőt, és tovább használod, ahelyett, hogy kidobnád. A javításhoz egy sima ollót leszámítva nincs szükség más szerszámra, és a részletes útmutatóban minden egyes lépés meg van magyarázva. Először vágd ki az ollóval a Liano™ sérült részét. Most helyezd be a javítót, és a szorítóanya biztosítja, hogy a tömlő két vége szilárdan együtt maradjon. A kapcsolat ismét megbízható és szoros. A Liano™ tömlő készen áll a következő használatra. Az UV- és fagyálló javítóelem egész évben a kertben maradhat. A kiváló termék Európában készült és a GARDENA öt év gyártói szavatosságot nyújt rá, ha a vásárlást követő 3 hónapon belül a gardena.com/registration oldalon regisztrálsz. Az Original GARDENA System.

A Liano™ textiltömlő javításához

A javítóelem lehetővé teszi a 13 mm (1/2") átmérőjű Liano™ textiltömlő javítását, és ideális két Liano™ textiltömlő egyszerű összekapcsolására.

Kidobás helyett javítás

A javítóelem nemcsak a Liano™ textiltömlő javítását teszi egyszerűvé, hanem a fenntarthatóságot is képviseli. Biztosítja, hogy a Liano™ bármilyen sérülés után is tovább használható legyen.

Gyors tömlőjavítás szerszámok nélkül

A GARDENA Javítóelem segítségével a sérült Liano™ gyorsan újra használhatóvá válik. A sérült tömlőszakaszt egyszerűen kivágod egy ollóval, majd behelyezed a javítóelemet. A beépített csatlakozás biztosítja a tömlővégek szoros és megbízható csatlakoztatását.

Paraméterek

Alkalmazás Tömlőjavításhoz
Csatlakozási lehetőségek 1/2" - 5/8"-os tömlőkhöz
Anyaga Műanyag
Vízmegállítás Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.