Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena ZoneProtect
44.534 Ft
Menny.:db

Gardena ZoneProtect

44.534 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 15021
Gyártó: Gardena

Leírás

Ideiglenes távolmaradási zóna meghatározása a kijelölt gyepterületen belül

Az okosan megtervezett GARDENA ZoneProtect használatával átmenetileg távol tarthatja SILENO robotfűnyíróját a pázsit meghatározott területétől. A praktikus jeladóval rugalmasan beállítható ideiglenes szigetet hozhat létre a gyepterületen, amelyet ideiglenesen nem kell nyírni, és ehhez nem kell módosítania a határolóvezetéket.

A terület kijelöléséhez fektesse le a maximum 15 méteres vezetéket. Például egy trambulin, egy felfújható úszómedence vagy egy méhlegelő védelmére.

A ZoneProtect akkumulátora kényelmesen tölthető a mellékelt USB-kábellel, így nincs szükség állandó hálózati csatlakozásra. A teljesen feltöltött akku 31 napig bírja. A LED kijelző segít nyomon követni az akkumulátor töltöttségi szintjét és a hurokjel állapotát. A fűnyíró automatikusan leáll, ha az akkumulátort tölteni kell.

Ráadásul az egység működik a meglévő SILENO telepítőkészlet elemekkel, például kábelekkel, rögzítő tüskékkel és csatlakozókkal (ezeket a ZoneProtect nem tartalmazza). Amikor nincs rá szükség, a kábelt egyszerűen feltekerheti a peremére a tároláshoz.

A ZoneProtect kompatibilis az összes SILENO minimo, SILENO city és SILENO life modellel, és a GARDENA 2 év szavatosságot vállal rá.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek