Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Szennyvízszivattyú 20000 Aquasensor
61.468 Ft
Menny.:db

Gardena Szennyvízszivattyú 20000 Aquasensor

61.468 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 9044
Gyártó: Gardena

Leírás

  • P=750W;
  • Szállítási mennyiség max=20000l/h;
  • Szállítási magasság max=9m;
  • Merülési mélység max=7m;
  • Szemcseátmérő: 35mm
  • Csatlakozókábel: 10m
  • Súly: 4,7kg

Akár a kerti tavat kell kiszivattyúzni, hogy kitisztítani, vagy az építési gödörben felgyülemlett vizet kell eltávolítani, vagy ha árvíz után szeretnéd kiszárítani a nedves pincét - ez a modern szivattyú kiváló munkát végez számos területen.

Nagy teljesítményt nyújt alacsony energiafogyasztással. A 750 W-os motorteljesítménnyel rendelkező energiatakarékos vízelvezető szivattyú rendkívül erőteljes. 0,9 bar nyomással és 9 m szállítási magassággal óránként akár 20000 liter szennyvíz kiszivattyúzására is képes, rendkívül hatékony.

A vízben lévő akár 35 mm-es szennyeződések is problémamentesen kezelhetők.

Bár a GARDENA valamennyi szennyvízszivattyúja lenyűgöző teljesítményt nyújt és rendkívül hatékony, ez a modell a digitális Aquasensor érintésvezérléssel még egy lépéssel tovább megy.

Ez az innovatív technológia a szivattyúzást még egyszerűbbé és intuitívabbá teszi. Az Aquasensor közvetlen érintkezés nélkül méri az aktuális vízszintet.

A mért érték a LED-ek segítségével könnyen leolvasható, és a beépített Aquasensor funkciónak köszönhetően a kívánt vízszintnél a szivattyú automatikusan bekapcsol. A szennyeződésjelző és a szárazüzem elleni védelem segítségével könnyen elkerülhetők az esetleges meghibásodások. Ezenkívül egy praktikus 10 perces időzítő funkciót és intuitív kezelést is kínál az érintőképernyő segítségével. Ezeknek az önvédelmi technológiáknak, valamint a minőségi gyártásnak és kialakításnak köszönhetően, mint például a tartós, hármas tömítésű kerámia-bevonatú tengely, a GARDENA egy igazán tartós és megbízható szivattyút kínál.

Ezenkívül szűk és nehezen elérhető helyeken is problémamentesen használható. Ez a szivattyú más szempontból is lenyűgözően sokoldalú. 32 (1 ¼"), 38 mm (1 ½") vagy 50 mm (2”) átmérőjű tömlők kiegészítők nélkül, közvetlenül csatlakoztathatók a szivattyúhoz a GARDENA új, egyszerű tömlőcsatlakozó rendszer segítségével, csupán egyetlen mozdulattal. A G1 ½ " menetes csatlakozóval kombinálva pedig még több lehetőség kínálkozik. Akár heves viharok, árvizek vagy a pincében történt csőtörés után - biztosan nagy hasznát veszed majd a GARDENA 20000 Aquasensor szennyvízszivattyúnak.

érezd a GARDENA szivattyúinak erejét, és élvezd a GARDENA 40 éves tapasztalatát a vízelvezetés, az öntözés és a háztartási szivattyúk terén. 

új Aquasensor rendszer LED kijelzővel:

Automatikusan beindul 5mm vízszinttől

Szűk helyeken is működik - nincs úszókapcsoló

A kapcsolási pontok egyszerűen beállíthatók az érintőszezorok segítségével.

Piszkos körülmények között is, akár ötször hosszabb élettartam, mint a korábbi technológiánál

Tisztítás figyelmeztetés és szárazon futás elleni védelem

Paraméterek

Alkalmazás Szennyvízhez
Névleges teljesítmény 750W
Maximális szállítási mennyiség 20000l/óra
Maximális szállítási magasság 9m
Maximális szállítási nyomás 0.9bar
Automata funkciók/Szárazonfutás elleni védelem Digitális Aquasensor
Maximális merülési mélység 7m
Maximális szemcseátmérő 35mm
Szállított anyag maximális hőmérséklete 35°C
Csatakozómenet 47,9 mm (G 1 1/2")
Csatlakozókábel hossza 10m
Gyors csatlakozási rendszer Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.