Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Pipeline csővágó 25 mm
3.741 Ft
Menny.:db

Gardena Pipeline csővágó 25 mm

3.741 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 2727
Gyártó: Gardena

Leírás

A GARDENA Csővágó nagy segítség a telepítőcsövek vágásakor. Ideális eszköz a GARDENA Pipeline kerti telepítésekor; a csöveken át a víz a föld alatt bárhová eljut. A Csővágó a vágással és a ferdítéssel megkönnyíti a cső és a rendszer többi alkatrészének összekapcsolását. A Csővágó használata nagyon egyszerű. Rögzítse a csövet a Csővágóba a vágási ponton, és a szerszámot könnyedén forgatva tiszta vágást kap. A Csővágóba egy éles és hosszú élettartamú penge van beépítve, amely akár 1000 tiszta vágást is elvégez. A második lépésben a cső levágott végét átnyomhatod a nyíláson a penge felé, hogy lesimítsd az élt A pontosan vágott és lesimított cső nagy előnye, hogy a GARDENA Pipeline Klikk és kész csatlakozóelemekkel könnyedén csatlakoztatható. A Csővágó Németországban készül, és magas termékminőségével hódít. Víz ott, ahol szükség van rá. Könnyű hozzáférés a vízhez: föld alatti csővezetékek.

Vágás és simítás

A Csővágó vág és simít, praktikus 2 az 1-ben funkciót kínál. Először a csövet forgatással hosszra vágja, majd egy második lépésben egy tiszta ferde vágást készít.

Könnyen kezelhető

A kemény műanyag csövek nagyon könnyen, kis erőfeszítéssel átvághatók a tartós pengével. Rendkívül tiszta vágott él jön létre, amelyet a gyorscsatlakozókkal egyszerűen össze lehet kötni.

Tartós vágópenge

A beépített vágókés különösen tartós; akár 1000 tiszta vágás is lehetséges.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.