Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Lombfújó PowerJet 18V P4A akkumulátorral
64.950 Ft
Menny.:db

Gardena Lombfújó PowerJet 18V P4A akkumulátorral

64.950 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 14890
Gyártó: Gardena

Leírás

A 18V POWER FOR ALLIANCE több, mint egy akkumulátor

Erőteljes, könnyű és kényelmes: bárhol, bármikor - a GARDENA PowerJet P4A akkumulátoros lombfúvó

  • Akkumulátor kapacitása: 18V Li-ion/2,5Ah
  • üzemidő egy töltéssel: max. 23perc
  • Fújási sebesség: 100km/h
  • Légáramlás: 7,9m3/perc
  • Súly: 2,3kg
A GARDENA üzemkész PowerJet 18V P4A akkumulátoros lombfúvójával a kert rugalmas időbeosztással, gyorsan és hatékonyan rendbe tehető. Ez a sokoldalú termék ideális a kerti és a ház körüli használatra.

A lombfúvó nemcsak okos és funkcionális kialakításával nyűgöz le, hanem mindenekelőtt rendkívül erőteljes fúvási teljesítményével.
Legyen szó levelekről, kisebb ágakról vagy fűnyesedékről, a PowerJet gyorsan, erőteljesen és hatékonyan fújja el mindet.
Innovatív kialakításának és nagy légáramlási sebességének köszönhetően a kertet pillanatok alatt gyönyörűen rendezi és karbantartja.
A lombfúvó maximális 7,9 m3 / perc légtömegáramlási sebességével akár 400 négyzetméternyi terület is gyorsan letisztítható.
Használattól és a kerti munkától függően a lombfúvás sebessége egyedileg állítható.
Kis súlyának köszönhetően a lombfúvóval rendkívül kényelmes és egyszerű a munkavégzés , a beállított teljesítménytől függően még a teljes, maximális 13–23 perc üzemidő során is.
A lombfúvó súlyelosztása olyan kiegyensúlyozott, hogy használata közben nem fárad el a csuklód és a karod. Ezt tovább fokozza a termék kiváló, ergonomikus kialakítása.
A készüléken a jól látható LED-es kijelző folyamatosan mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét.

Ez a konfiguráció még ennél is többet kínál: a készlet tartalmaz egy további, szükség szerint felszerelhető precíziós fúvókát is. Ez a fúvóka kiterjeszti a lombfúvó hatósugarát, ezzel lehetővé téve, hogy még könnyebben férj hozzá a kert nehezen megközelíthető részeihez, és még nagyobb rugalmasságot biztosít a használat során.
Az erőteljes, kompakt és praktikus GARDENA akkumulátoros lombfúvó ezért sokféle tisztítási feladathoz ideális választás.

Az akkumulátoros 18V P4A lombfúvó használatra készen, akkumulátor-töltővel és egy 2,5 Ah 18V-os POWER FOR ALL akkumulátorral kerül forgalomba.
A POWER FOR ALL ALLIANCE a világ vezető gyártóinak egyik legnagyobb, márkákon átívelő akkumulátor-szövetsége. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor sok más eszközzel használható a ház körül és a kertben – így nem kell minden termékhez egy újat vásárolni. Ezzel pénzt takaríthatsz meg, ráadásul rugalmasan oszthatod be feladataid!

Szenvedély, amelyet a GARDENA táplál – akkumulátoros kerti berendezések az alkotás szabadságának ígéretével.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.