Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena 100 fém tömlőskocsi
72.098 Ft
Menny.:db

Gardena 100 fém tömlőskocsi

72.098 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 2674
Gyártó: Gardena

Leírás

A profi a tömlőskocsik között

Az erős fém tömlőskocsi különösen alkalmas a hosszú tömlőkhöz. Rendkívül stabil, porbevonatos fémdobjára 100 méter 13 mm-es (1/2"), 80 méter 15 mm-es (5/8"), 50 méter 19 mm-es (3/4") vagy 25 méter 25 mm-es (1") tömlő csévélhető fel.
A fémdob feletti tömlővezető és a szabadon futó tekerőkar megkönnyíti a tömlő rétegszerű felcsévélését. A széles kengyel nagy stabilitás biztosít álló helyzetben, a maximális stabilitás érdekében azonban a kocsi le is fektethető.
így nagyobb rántást is elvisel borulás nélkül. Jó tapadást biztosító, speciális bordázatú, stabil kerekeinek köszönhetően a tömlőskocsi könnyen mozgatható a gyepen.
A kerekek speciális bordázata a jó tapadás ellenére kíméli a gyepet.
A beépített utáncsepegés-gátló megakadályozza a víz kifolyását a tömlőből használat után vagy szállításkor.
A szögben álló tömlőcsatlakozónak köszönhetően a tömlő nem törik meg, így mindig garantált a teljes vízátfolyás.
A forgó csatlakozótengely meggátolja a tömlő megcsavarodását fel- és lecsévéléskor.
Ha pedig nagyobb vízátfolyásra van szüksége: a GARDENA 100 HG fém tömlőskocsi a Profi rendszerű csapelem (cikkszám: 2801) segítségével egyszerűen átszerelhető GARDENA Profi rendszerre. Erre a célra mellékelünk két SB Profi rendszerű csapelemet. Megbízható eszköz az intenzív használathoz.
 

Nagyon erős felépítésű

Az anyagának köszönhetően stabil és nagyon erős felépítésű tömlőskocsira nagy mennyiségű tömlő fér fel. A széles kengyel nagy stabilitást biztosít álló helyzetben, a maximális stabilitás érdekében azonban a kocsi le is fektethető.

Könnyű tömlőcsévélés

A tömlődob felett elhelyezett tömlővezető megkönnyíti a tömlő felcsévélését: úgy irányítja a tömlőt, hogy az mindig felülről érkezzen, és rendezetten tekeredjen a dobra.

Egyszerű vezetés

A speciális bordázatú, stabil kerekek könnyű tolást és húzást tesznek lehetővé a gyepen, amelyben azonban nem tesznek kárt.

 
 

Paraméterek

Tekerőkar Fém
Tömlővezető Kézi
GARDENA Profi-Systemre átszerelhető: Igen (2801 Profi-System csapelemmel)
Kick&Standquestion_mark Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.