Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Ecoline Négyszögesőztető
9.516 Ft
Menny.:db

Gardena Ecoline Négyszögesőztető

9.516 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 18920
Gyártó: Gardena

Leírás

A GARDENA EcoLine Négyszögesőztető egyenletesen és pontosan öntözi a 90 és 220 m² közötti téglalap alakú gyepeket vagy ágyásokat - pocsolyák nélkül. A mindennapi háztartási hulladékból származó, több mint 65 százalékban újrahasznosított műanyagból készült termék fenntartható megoldás a pázsit öntözésére a forró nyári napokon. Az esőztető alumíniumcsövei több mint 25 százalékban újrahasznosított anyagból készülnek. A feldolgozott fémelemek erősebbé, robusztusabbá és tartósabbá teszik a locsolót, emellett megjelenésük is stílusos. Egyszerűen helyezd az esőztetőt a gyepre a vízcsaphoz csatlakoztatott tömlővel, és nyisd meg a vizet. Ezután könnyen beállíthatod az esőztető hatótávolságát 7 és 17 méter közé. Az EcoLine Négyszögesőztető maximum 13 méter szélességben öntöz. Akár egy kis ágyást, akár az egész gyepet szeretnéd öntözni - a Négyszögesőztető mindkettőre alkalmas. Az esőztető UV- és fagyvédelemmel rendelkezik, így egész évben kint hagyhatod. A termék tartósságát alátámasztó másik kiemelkedő tulajdonság az esőztető okos és gyors tisztítóeszközei: a beépített, kivehető szűrő megakadályozza, hogy a szennyeződések eltömítsék a szórófejet. Te is eltávolíthatod és egyszerűen megtisztíthatod a vízcsap alatt. Ha a fúvókákon vízkő gyűlik össze, a mellékelt tisztítótűvel gyorsan kitisztíthatod a lyukakat. Az EcoLine Négyszögesőztető Németországban készült, és a GARDENA ötéves gyártói szavatossága garantálja a minőséget. Természetes választás a szenvedélyes kertészek számára. ReTh!nk - Az új EcoLine termékcsalád. Fenntarthatóan készült. Esztétikusan megtervezett. Tartósra épített.

Négyszögesőztető a gyep egyenletes öntözéséhez

Az EcoLine Négyszögesőztető ideális 90 és 220 m² közötti téglalap alakú gyepterületek vagy ágyások egyenletes öntözésére.

Fenntarthatóan készült

Az EcoLine Négyszögesőztető fenntartható módon készült. A felhasznált műanyag több mint 65 százalékban újrahasznosított háztartási hulladékból készül. Ezenfelül az alumíniumcsövek több mint 25 százalékban újrahasznosított anyagból készülnek.

Esztétikusra tervezett

A négyszögesőztető megjelenése stílusos és időtlen. Tökéletesen illeszkedik kertedbe vagy a virágágyásba a visszafogott és elegáns kialakításnak köszönhetően.

Tartósra épített

A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően az EcoLine Négyszögesőztető minden alkatrésze tartós és masszív.

Az öntözési tartomány egyszerű és fokozatmentes beállítása

Az öntözési tartomány 7 és 17 méter közöttire, csúszka használatával állítható. A négyszögesőztető maximum 13 méter szélességű területet öntöz.

Időjárásálló

Akár hideg van odakint, akár süt a nap, az EcoLine Négyszögesőztető a fagy- és UV-védelemnek köszönhetően egész évben a kertben maradhat.

Gyors és okos tisztítóeszközök

Az EcoLine Négyszögesőztető kivehető beépített szűrője folyó víz alatt gyorsan tisztítható. A (mellékelt) tisztítótű a vízkőlerakódások eltávolítására használható.

Paraméterek

Minimális beöntözött terület 90m2
Maximális beöntözött terület 220m2
Szabályozható öntözési szélesség Nem
Minimális öntözési szélesség 13 m
Maximális öntözési szélesség 13 m
Szabályozható hatótávolság: Igen
Fokozatmentesen szabályozható hatótávolság (minimum): 7m
Maximális öntözési távolság 17m
Fokozatmentesen szabályozható hatótávolság (maximum): 17m
Szabályozható vízmennyiség: Nem
Kivehető szennyszűrő Nemesacél szűrő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.