Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Ecoline indulókészlet
8.594 Ft
Menny.:db

Gardena Ecoline indulókészlet

8.594 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 18900
Gyártó: Gardena

Leírás

A GARDENA EcoLine Indulókészlet a fenntarthatóság és a funkcionalitás ideális kombinációja a kertben. A locsolópisztolyt, csapelemet, adaptert, tömlőelemet és vízmegállítót tartalmazó indulókészlet biztosítja a kerti tömlő biztonságos csatlakoztatását a csaphoz. A készletben felhasznált műanyag több mint 90 százaléka újrahasznosított anyagból, főként háztartási hulladékból készült. A készlet nem csak elegáns, de a minőségi gyártásnak köszönhetően hosszú élettartamú is. Az újrahasznosított műanyag mellett a fém alkatrészekhez 35 százalékban újrahasznosított rozsdamentes acélt használtak. A diszkrét, de elegáns dizájnkoncepció az alapfelszerelésnek olyan stílusos és időtálló megjelenést kölcsönöz, amely tökéletesen illik a kertedhez vagy teraszodhoz. A locsolópisztolyon lévő 2 az 1-ben vízsugár optimális megoldást kínál a különböző helyzetekhez - legyen szó a tisztítási munkákhoz szükséges erősebb vagy öntözéshez a lágyabb sugárról; a vízsugár fokozatmentesen állítható. A készletben található vízmegállító lehetővé teszi, hogy a tartozékot - például locsolófejről öntözőrúdra vagy esőztetőre - a vízcsap használata nélkül cserélje ki - a víz automatikusan leáll, amikor a locsolófejet kiveszed és újraindul, amint az új tartozékot csatlakoztatod. A GARDENA EcoLine készlet kompatibilis az 1/2" - 5/8" (13-15 mm) tömlőkkel, valamint alkalmas a 26,5 mm (G 3/4") és 33,3 mm (G 1") menettel rendelkező vízcsapokhoz. A csapelem az okos Fröccsenés elleni védelemmel rendelkezik, amely koncentrált vízáramlást biztosít az öntözőkannák vagy vödrök tömlő nélküli, fröccsenésmentes feltöltéséhez. Az EcoLine Indulókészlet UV- és fagyálló, ezért egész évben kint hagyható. Németországban készült és ráadásul a GARDENA öt évnyi szavatosságot nyújt. Természetes választás a szenvedélyes kertészek számára. ReTh!nk - Az új EcoLine termékcsalád. Fenntarthatóan készült. esztétikusan megtervezett. Tartósra épített.

Indulókészlet locsolópisztollyal

Az EcoLine Indulókészlet adapterrel, tömlőelemmel és két különböző vízsugarú, vízmegállítós locsolópisztollyal rendelkezik: teljes vízsugárral a tisztítási munkákhoz és gyengéd permetezéssel a kertöntözési feladatokhoz. A vízsugár fokozatmentesen állítható.

Fenntarthatóan készült

Az EcoLine Indulókészlet fenntartható módon készült, a felhasznált műanyag több mint 90 százaléka újrahasznosított anyag.

Esztétikusra tervezett

Az EcoLine Indulókészlet megjelenése időtlen és stílusos, tökéletesen illeszkedik a kertbe vagy a teraszra.

Tartósra épített

A kiváló minőségű és válogatott anyagok magas minőséget biztosítanak. Az EcoLine Indulókészlet minden eleme tartós és masszív.

Időjárásálló

Hideg időben és ragyogó napsütésben egyaránt, akár egész évben a kertben maradhat az EcoLine Indulókészlet a fagy- és UV-védelemnek köszönhetően.

Fröccsenés elleni védelem

A csapelem fröccsenés elleni védelemmel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt, fröcskölés és gond nélkül, közvetlenül a csapból feltöltsd a vödröket és locsolókannákat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.