Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Comfort négyszögesőztető Aquzoom M
14.738 Ft
Menny.:db

Gardena Comfort négyszögesőztető Aquzoom M

14.738 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 18712
Gyártó: Gardena

Leírás

Pontos, rugalmas és egyenletes öntözés közepes méretű gyepekhez

A GARDENA AquaZoom M gyorsan nélkülözhetetlenné válik, különösen ha kisüt a nap. A négyszögesőztető 9-250 m2 nagyságú gyepterületen is gondoskodik az egyenletes és precíz, pocsolyamentes öntözésről. élvezd a nyár minden pillanatát!
Használat közben a konfigurációs lehetőségek tárházát ismered meg. A csúszkákkal külön-külön beállíthatod a hatótávot (3-18 méter), az öntözési szélességet (3-14 méter) és a vízátfolyást, hogy ott öntözz, ahol szükséges. Ha akarod, öntözhetsz csak az egyik oldalon is. Ez a hasznos segítőtárs formában tartja a gyepet. A két extra széles támaszték stabil állást biztosít. A Németországban készült AquaZoom M minőségi anyagokból, például a fém elemekből is készült, hogy a termék tartós és ellenálló legyen. Ennek eredményeképp az UV sugárzás és a fagy sem okoz problémát, miközben az anyagminőséget a lenyűgöző, 5 éves gyártói szavatosság támogatja.
Ezen felül a tisztításánál innovatív módszerek segítenek. A víz természetes módon tartalmaz meszet, ezért olykor vízkő rakódhat le a locsolófejeken. Mivel a locsolófejek puha műanyagból készültek, könnyedén, kézzel tisztára lehet őket törölni. Ezen felül a szennyeződések fennakadnak a beépített nemesacél szűrőn, így nem jutnak be az AquaZoom M belsejébe. Elég, ha elcsavarod a csatlakozóelemet, egyszerűen kiveszed és folyó víz alatt lemoshatod.
 

Mindig szép és egyenletes

Az AquaZoom M négyszögesőztető locsolói mindig gondoskodnak arról, hogy egyenletesen és nagy pontossággal öntözzék a gyepet 9–250 m2 területen. Ennek köszönhetően nem alakulnak ki pocsolyák.

Pofonegyszerű

A négyszögesőztető szerszám nélkül összeszerelhető és a tömlő mindössze pár lépésben csatlakoztatható. Használd a csúszkát a hatótáv (3-18 méter) és az öntözés módjának beállításához. Választhatod az egyoldalas öntözést (bal vagy jobb) a két oldal egyidejű locsolása helyett. Az öntözési szélesség rugalmasan beállítható 3 és 14 méter közti értékre. Mivel a vízátfolyás szabályozható, finomhangolásra is lehetőség nyílik.

Lehet bármilyen az idő

Mindegy, hogy fagy vagy süt a nap, az AquaZoom M tartós anyaga megvédi a négyszögesőztetőt a fagy és az UV sugárzás okozta károktól.

Patyolattiszta

Az AquaZoom M vízcsatlakozása nemesacél fémszűrővel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a szennyeződés a négyszögesőztetőbe jusson. A szűrő kivehető és csap alatt egyszerűen elmosható. Mivel a permetező fúvókák puha műanyagból készültek, az esetleges vízkő-lerakódásokat könnyedén letörölheted róluk az ujjaddal.

Mindig stabil

Az extra széles talp és a fém alkotóelemek segítenek az AquaZoom M-nek, hogy mindig stabilan álljon a gyepen.

Paraméterek

Minimális beöntözött terület 9m2
Maximális beöntözött terület 250m2
Szabályozható öntözési szélesség Igen
Minimális öntözési szélesség 3 m
Maximális öntözési szélesség 14 m
Szabályozható hatótávolság: Igen
Fokozatmentesen szabályozható hatótávolság (minimum): 3m
Fokozatmentesen szabályozható hatótávolság (maximum): 18m
Szabályozható vízmennyiség: Igen
Kivehető szennyszűrő Nemesacél szűrő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.