Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Comfort négyszögesőztető Aquzoom L
19.920 Ft
Menny.:db

Gardena Comfort négyszögesőztető Aquzoom L

19.920 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 18714
Gyártó: Gardena

Leírás

Pontos, rugalmas és egyenletes öntözés nagy méretű gyepekhez

A nagy kertek nem okoznak gondot a GARDENA AquaZoom L termékének, mivel ezt a négyszögesőztetőt 28-350 m2 nagyságú területekre tervezték. Ekkora helyen természetesen nagyon fontos az egyenletes öntözés. Ez az esőztető választ ad a kihívásokra és még sokkal többre is képes. Az egyenletes öntözésnek köszönhetően nem alakulnak ki pocsolyák. élvezd a nyár minden pillanatát!
Az AquaZoom L használata intuitív és egyszerű. A csúszkákkal külön-külön beállíthatod a hatótávot (7-21 méter), az öntözési szélességet (4-17 méter) és a vízátfolyást a kert igényeinek megfelelően. öntözheted csupán a terület egyik felét, vagyis a víz pontosan odajut, ahová szeretnéd.
Az esőztető extra széles támasztéka stabilan a helyén tartja. A kiváló minőségű anyagokból készült AquaZoom L élettartama hosszú, ellenáll a fagynak és az UV sugárzásnak. A minőséget egyértelműen tükrözi a Made in Germany címke és az 5 év gyártói szavatosság, hogy hosszú ideig élvezhesd az öntözőrendszered.
Karbantartása is igen egyszerű, ami szintén elősegíti a komoly teljesítményt. A rozsdamentes fémszűrőt a vízcsatlakozásba építettük be, hogy megakadályozzuk a szennyeződés bejutását a termékbe. A csatlakozást egyszerűen szétcsavarva kiveheted a szűrőt. Tisztítása egyszerűen, vízzel történik. Az AquaZoom L fúvókáit szintén egyszerű és kényelmes tisztítani, mivel puha műanyagból készültek. Az esetleges vízkőlerakódásoktól egy egyszerű dörzsölő mozdulattal megszabadulhatsz.

 

Mindig szép és egyenletes

Az AquaZoom L négyszögesőztető locsolói mindig gondoskodnak arról, hogy egyenletesen és nagy pontossággal öntözzék a gyepet 28–350 m2 területen. Ennek köszönhetően nem alakulnak ki pocsolyák.

Pofonegyszerű

A négyszögesőztető szerszám nélkül összeszerelhető és a tömlő mindössze pár lépésben csatlakoztatható. Használd a csúszkát a hatótáv (7-21 méter) és az öntözés módjának beállításához. Választhatod az egyoldalas öntözést (bal vagy jobb) a két oldal egyidejű locsolása helyett. Az öntözési szélesség rugalmasan beállítható 4 és 17 méter közti értékre. Mivel a vízátfolyás szabályozható, finomhangolásra is lehetőség nyílik.

Lehet bármilyen az idő

Mindegy, hogy fagy vagy süt a nap, az AquaZoom L tartós anyaga megvédi a négyszögesőztetőt a fagy és az UV sugárzás okozta károktól.

Patyolattiszta

Az AquaZoom L vízcsatlakozása nemesacél fémszűrővel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a szennyeződés a négyszögesőztetőbe jusson. A szűrő kivehető és csap alatt egyszerűen elmosható. Mivel a permetező fúvókák puha műanyagból készültek, az esetleges vízkő-lerakódásokat könnyedén letörölheted róluk az ujjaddal.

Mindig stabil

Az extra széles talp és a fém alkotóelemek segítenek az AquaZoom L-nek, hogy mindig stabilan álljon a gyepen.

Paraméterek

Minimális beöntözött terület 28m2
Maximális beöntözött terület 350m2
Szabályozható öntözési szélesség Igen
Minimális öntözési szélesség 4 m
Maximális öntözési szélesség 17 m
Szabályozható hatótávolság: Igen
Fokozatmentesen szabályozható hatótávolság (minimum): 7m
Fokozatmentesen szabályozható hatótávolság (maximum): 21m
Szabályozható vízmennyiség: Igen
Kivehető szennyszűrő Nemesacél szűrő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.