Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Classic négyszögesőztető Aqua M
11.636 Ft
Menny.:db

Gardena Classic négyszögesőztető Aqua M

11.636 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Gyártó cikkszám: 18702
Gyártó: Gardena

Leírás

Pontos, egyenletes öntözés közepes méretű gyepekhez

A GARDENA Aqua M négyszögesőztetője mellett soha többé nem függ az esőtől a gyep öntözése. Mostantól Te döntöd el, mikor locsolod a kertet. Sőt, biztos lehetsz abban, hogy minden öntözés megbízhatóan és egyenletesen, pocsolyák nélkül történik. élvezd a nyár minden pillanatát.
Az esőztetőt 110 és 250 m2 közti nagyságú területekre tervezték. Használata rendkívül egyszerű és pillanatok alatt beüzemelhető. Amint csatlakoztattad a tömlőt, a csúszkával beállíthatod a hatótávolságot 8 és 18 méter közé. Az öntözési szélesség maximuma 14 méter, és az is megoldható, hogy csupán a gyep egyik felét öntözd. A fém elemek használata miatt az esőztető súlya kicsi miközben stabilan a helyén marad.
A GARDENA Németországban készült Aqua M esőztetője kiváló minőségű anyagokból készült, és két fontos részlete kiemelendő: az egyik, hogy az esőztető UV sugárzás ellen védett és a fagy sem árt neki. A másik pedig az 5 év gyártói szavatosság. A vízcsatlakozásnál található fémszűrő akadályozza meg, hogy a szennyeződés az esőztetőbe jusson. A csatlakozóelem elforgatásával a szűrő kiugrik a helyéről, kivehető és egyszerűen, vízzel elmosható. A csavaros kupakban egy tű található, amellyel az esőztető locsolói tisztíthatók meg, ha eltömődnének a vízkőtől.

 

Mindig szép és egyenletes

Az Aqua M négyszögesőztető locsolói mindig gondoskodnak arról, hogy egyenletesen és nagy pontossággal öntözzék a gyepet 110–250 m2 területen. Ennek köszönhetően nem alakulnak ki pocsolyák.

Pofonegyszerű

A négyszögesőztető szerszám nélkül összeszerelhető és a tömlő mindössze pár lépésben csatlakoztatható. Használd a csúszkát a hatótáv (8-18 méter) és az öntözés módjának beállításához. Választhatod az egyoldalas öntözést (bal vagy jobb) a két oldal egyidejű locsolása helyett. A öntözési szélesség mindig 14 méter marad.

Lehet bármilyen az idő

Mindegy, hogy fagy vagy süt a nap, az Aqua M tartós anyaga megvédi a négyszögesőztetőt a fagy és az UV sugárzás okozta károktól.

Patyolattiszta

Az Aqua M vízcsatlakozása nemesacél fémszűrővel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a szennyeződés a négyszögesőztetőbe jusson. A szűrő kivehető és csap alatt egyszerűen elmosható. Használd a locsoló csavaros kupakjában elhelyezett tisztító tüskét az esetleges vízkő-lerakódások eltávolításához.

 
 

 

Paraméterek

Minimális beöntözött terület 110m2
Maximális beöntözött terület 250m2
Szabályozható öntözési szélesség Nem
Minimális öntözési szélesség 14 m
Maximális öntözési szélesség 14 m
Szabályozható hatótávolság: Igen
Fokozatmentesen szabályozható hatótávolság (minimum): 8m
Fokozatmentesen szabályozható hatótávolság (maximum): 18m
Szabályozható vízmennyiség: Nem
Kivehető szennyszűrő Nemesacél szűrő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.