Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Basic szennyvízszivattyú 8800
23.936 Ft
Menny.:db

Gardena Basic szennyvízszivattyú 8800

23.936 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 9005
Gyártó: Gardena

Leírás

Praktikus Szennyvízszivattyú a nehéz munkákhoz

A GARDENA Szennyvízszivattyú 8800 szakértője a nehéz és piszkos munkáknak. A praktikus és robusztus elektromos szivattyú ideális választás szennyvíz le-, át- és felszívásához. Ha rugalmas merülőszivattyút keresel szennyvízhez, ez a gép nagyszerű választás számtalan felhasználásra. A szivattyút tavakban, száraz meddőlyukakban, építési árkokban, esővíz-tartályokban és elárasztott pincékben történő felhasználásra tervezték.
A GARDENA Szennyvízszivattyú 8800 elbánik a szennyeződést és akár 25 mm átmérőjű szemcséket tartalmazó szennyvízzel. Szabályozható, folyamatos üzemre is állítható, szabadalmaztatott úszókapcsolóval van ellátva, amely megakadályozza a szárazüzemet és biztosítja a szivattyú automatikus és biztonságos használatát. Praktikus hordozófogantyújával egyszerű a szivattyú szállítása a következő nehéz és piszkos munka helyszínére.
A szivattyú kiválóan használható tavak és építési árkok leürítéséhez; lehetővé teszi a koszos víz hatékony eltávolítását a nemkívánatos helyekről. A szivattyú maximális merülési mélysége 6 méter, hogy a probléma mélyére juthass. Ez a praktikus és univerzális merülőszivattyú nem csupán kültéren használható, de bevetheted bármilyen problémás háztartási árvíz esetén; nem kell többé aggódnod az elöntött pince miatt.
A GARDENA megbízható piacvezető 40 évnyi tapasztalattal a szivattyútervezés és -gyártás területén. Ez a szivattyú tökéletes alkalmi használatra és megéri az árát.
 
Teljesítmény 250 W
Max. szállított vízmennyiség 8800 l/h
Max nyomás 0.4 bar
Max. merülési mélység 6 m
Max. szállítási magasság head 4 m
Folyadék max. hőmérséklete 35 °C
Kábel hossza 10 m
Tápkábel típusa H05 RNF
Elektromos védelmi osztály IP X8

Végezzük el a piszkos munkát

A GARDENA Szennyvízszivattyú elbánik a szennyeződést és akár 25 mm átmérőjű szemcséket tartalmazó szennyvízzel. Gond nélkül leüríthetsz vele tavakat, árkokat és építési gödröket.

Egyszerű használat

A rugalmas tömlőelemmel a szivattyú egyszerűen csatlakoztatható a szabvány méretű tömlőkhöz. Mivel a csatlakozóelem elforgatható, a szivattyú mindig stabilan áll a tömlő függőleges vagy vízszintes csatlakoztatásától függetlenül.

Nehéz feladatokhoz

Elbánik a szennyeződést és akár 25 mm átmérőjű szemcséket tartalmazó szennyvízzel.

Szabályozható úszókapcsoló

A szivattyú szabályozható úszókapcsolóval van felszerelve. Amint a vízszint egy bizonyos érték alá csökken, a szivattyú kikapcsol, hogy megelőzze a szárazüzemet.

Paraméterek

Alkalmazás Szennyvízhez
Névleges teljesítmény 250W
Maximális szállítási mennyiség 8800l/óra
Maximális szállítási magasság 4m
Maximális szállítási nyomás 0.4bar
Automata funkciók/Szárazonfutás elleni védelem Úszókapcsoló
Maximális merülési mélység 6m
Maximális szemcseátmérő 25mm
Szállított anyag maximális hőmérséklete 35°C
Csatakozómenet 33,3 mm (G 1"), 47,9 mm (G 1 1/2")
Csatlakozókábel hossza 10m

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.