Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Automata öntözőkanna készlet vítartállyal
44.392 Ft
Menny.:db

Gardena Automata öntözőkanna készlet vítartállyal

44.392 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 13366
Gyártó: Gardena

Leírás

Akár nyaralsz, akár üzleti úton vagy, vagy csak túlságosan elfoglalt vagy otthon - a GARDENA Automata öntözőkanna készlettel többé nem kell aggódnod szobanövényei öntözése miatt. A távolléted ellenére a növények továbbra is optimális öntözésben részesülnek. Az öntözőrendszer áramforrást igényel, de csapcsatlakozást nem. Az Automata öntözőkanna készletet bárhol elhelyezheted otthonodban egy konnektor közelében. A három különböző vízmennyiség leadására képes cseppelosztóknak köszönhetően akár 36 különböző szobanövényt - a vízigénytől függően - egyszerre, naponta egy percig öntözhetünk, figyelembe véve a különböző vízszükségleteket. Az Automata öntözőkanna készlet tartalmazza az összes szükséges egyedi alkatrészt, és azonnal használható. A rendszert könnyű telepíteni és működésbe hozni. A hozzá tartozó víztartály 80 százalékban újrahasznosított anyagból áll, ezért fenntartható öntözési megoldás az otthonod vagy télikerted számára. Még az öntözőszivattyúhoz is csatlakoztatható az optimális vízfelhasználás érdekében. A tartály praktikus tárolási lehetőség a készlet egyes alkatrészei számára. Keskeny kialakításának köszönhetően az öntözőkészlet észrevétlenül elhelyezhető otthonodban, és elrejthető a bútorok mögé. A rendszer okos, modern kialakítása időtállóvá teszi az öntözőkészletet, amely tökéletesen illik bármely lakótérbe. Természetesen az erkélyen is használhatod a készletet. Az akár 10,5 liter vízzel is feltölthető víztartály megbízható vízellátást biztosít. Az sem jelent problémát, ha hosszabb időre elutazol: a csatlakozási lehetőségnek köszönhetően a vízmennyiség növelhető további víztartályok csatlakoztatásával. Távolléti növénygondozás. Független öntözés szobanövények számára.

Biztonságos öntözés – nincs szükség csapcsatlakozásra

A mellékelt 10,5 literes víztartálynak és a készlethez tartozó szivattyúnak köszönhetően a cserepes növények automatikus öntözéséhez nincs szükség vízcsatlakozásra.

Automata öntözés akár 36 szobanövény számára

Az Automata öntözőkanna készlet akár 36 szobanövényt is automatikusan öntöz naponta 1 percig, és ideális a különböző vízigényű növények számára.

Fenntartható és intelligens termékmegoldás

A hozzá tartozó víztartály akár 80 százalékban újrahasznosított anyagból készült, és a víztartályon lévő rögzítő funkciónak köszönhetően optimális vízfelhasználást biztosít. A tartály emellett tárolásra is használható, és több tartály is csatlakoztatható a nagyobb vízmennyiség érdekében.

Egyszerű lépésekkel azonnal használatra kész

Az Automata öntözőkanna készlet könnyen beállítható és különösen egyszerűen használható – néhány lépésben telepíthető, és nem kell programozni.

Tartalma: 

  • 10,5l bővíthaető víztartály
  • Transzformátor szivattyú
  • 3db cseppelosztó 12 kimenettel
  • 9m elosztótömlő
  • 30m csepegtető tömlő
  • 36db tömlőtartó
  • 20db zárósapka

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.