Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena AquaCount vízmérő öntözőfej
13.002 Ft
Menny.:db

Gardena AquaCount vízmérő öntözőfej

13.002 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 18352
Gyártó: Gardena

Leírás

A GARDENA AquaCount öntözőfejjel nem csak a cserepes növényeket vagy virágágyásokat öntözheted megbízhatóan, hanem mindig szemmel tarthatod a vízfogyasztásod is. A beépített vízmérő megbízhatóan támogatja a fenntartható öntözést és ezáltal a víztakarékosságot. Növényeid örülni fognak a gyengéd permetezésnek, az öntözőfej hátoldalán a vízáram intenzitását is szabályozhatod. Használata egyszerű, és az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően az öntözőfej kényelmesen illeszkedik a kezébe. Használja a praktikus záró funkciót, amely engedi a kezed pihenni öntözés közben, így különösen hasznos a hosszabb öntözéseknél. A vízmérő kijelzője elforgatható, így bal- és jobbkezesek számára egyaránt kényelmesen használható, és 4 funkciójával érdekes információkat tartogat számodra. Az 1. és 2. funkció a teljes vízfogyasztást mutatja, pl. naponta és szezononként. Míg a 3. funkció az öntözési folyamatonkénti pontos vízfogyasztást mutatja, a 4. funkció betekintést nyújt a percenkénti áramlási sebességbe literben vagy gallonban. Az AquaCount öntözőfej UV- és fagyálló, ezért egész évben kint hagyható. A GARDENA öt év szavatosságot nyújt erre a minőségi termékre. AquaCount: Kertöntözés kimért gondossággal.

 

Egy gomb minden funkcióhoz

A vízmennyiségmérő mind a 4 funkciója egyetlen gombbal működtethető. Az 1. és 2. funkció a teljes vízfogyasztást mutatja, pl. naponta és szezononként. A 3. funkció megmutatja a pontos vízfogyasztást öntözésenként, a 4. funkció pedig betekintést nyújt a percenkénti átfolyási sebességbe literben vagy gallonban. A forgatható kijelző bármilyen helyzetben kényelmesen leolvasható.

 

Kíméletes öntözés

Az AquaCount Locsolópisztoly lágy locsolósugara lehetővé teszi a kerti virágágyások és az erkélyen lévő cserepes növények kíméletes öntözését

 

Egyszerű kezelés

Az ergonomikus markolatnak köszönhetően nagyon könnyen kezelhető a locsolópisztoly. A készülékbe egy reteszelő funkciót építettek be, így a vízsugár a markolat nyomva tartása nélkül is folyamatos. Ezenfelül a víz mennyisége egy kézzel könnyedén beállítható.

 

Időjárásálló

Akár hideg van odakint, akár süt a nap, az AquaCount Locsolópisztoly a fagy- és UV-állóságának köszönhetően egész évben a kertben maradhat.

Paraméterek

Rendszer Gardena OGS

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.