Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena AquaClean Magasnyomású mosó 24/18V P4A akkumulátorral
86.566 Ft
Menny.:db

Gardena AquaClean Magasnyomású mosó 24/18V P4A akkumulátorral

86.566 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Gyártó cikkszám: 14800
Gyártó: Gardena

Leírás

A 18V POWER FOR ALLIANCE több, mint egy akkumulátor

Erőteljes, sokoldalú és mobil magasnyomású mosó cserélhető és újratölthető akkumulátor-rendszerrel.

  • Akkumulátor kapacitás: 18V/2,5Ah
  • üzemidő:

                24bar - 17perc

                4bar - 22perc

                9bar - 45perc

  • Súly: 1,9Kg
A GARDENA bemutatja az AquaClean 24/18V P4A Készletet, amelyet kimondottan neked és a többi büszke és szenvedélyes ház- és kerttulajdonosnak készítettünk. Szenvedély, melyet a GARDENA táplál.
Ez a mobil, kompakt és kábelmentes magasnyomású mosó számtalan tartozékkal kapható, hogy azonnal munkához láthass.
Osztályában az egyik legsokoldalúbb magasnyomású mosó beépített LED-es töltöttségjelzővel és három fokozatba állítható (9, 14 és 24 bar) nyomással.
Ideális a magas nyomáson elvégzendő feladatokhoz. Autókat, bicikliket és szemeteskukákat is alaposan megtisztít a 24 baros nyomás.
Szükség esetén a nyomás 14 bar értékre csökkenthető vagy akár még alacsonyabbra, a kímélő üzemmódra.
A 9 baros kímélő üzemmód különösen gyengéd és ideális választás érzékeny anyagokhoz és tárgyakhoz.
A csökkentett nyomás mellett megnő az újratölthető akkumulátor üzemideje.
A magasnyomású mosó kb. 38, 20 vagy 16 percig működik a kiválasztott üzemmód függvényében.
Az új magasnyomású mosó az új, 18V POWER FOR ALL akkumulátor-rendszerrel működik.
A POWER FOR ALL ALLIANCE a világ vezető gyártóinak egyik legnagyobb, márkákon átívelő akkumulátor-szövetsége, amely az otthoni és kertészeti alkalmazások legnagyobb választékát kínálja. A hosszú akkumulátor üzemidőnek köszönhetően alaposan és szünet nélkül tisztíthatsz. A Készletben lévő újratölthető akkumulátor használható a POWER FOR ALL ALLIANCE más, kompatibilis eszközeivel. Az akkumulátor gyorsan feltölt 18 V-on és 2,5 Ah-n.
A készletben három különböző fúvóka található. A fúvókákkal 15° vagy 40°-ra beállíthatod a mosás szögét, és minden egyes fúvóka 360°-ban körbeforgatható a rúdon, ami még rugalmasabb felhasználhatóságot jelent. A 0°-os pontfúvóka ideális választás kis rések és repedések erőteljes tisztításához.
Az AquaClean kompatibilis a GARDENA egyéb tisztító eszközeivel, ha arra lenne szükséged.
A készletben szintén megtalálható az 5 m hosszú szívótömlő szűrővel és tömlőbilinccsel. Használd az OGS tömlőcsatlakozót a vízcsaphoz történő csatlakoztatáshoz.
Bár nem csatlakozik az áramellátáshoz, a modern AquaClean olyan erős, hogy akár 2 m mélyről is felszív óránként 250 l vizet automata szívófunkciójának köszönhetően.
Mindegy, hogy az autót, a biciklit, a teraszt, a redőnyöket vagy a kerti bútort szeretnéd megtisztítani – intelligens kivitelének, egyszerű kezelhetőségének és kis, akkumulátor nélkül mindössze 1,5 kg-os súlyának köszönhetően a nagynyomású mosó kényelmesen használható még hosszabb időn át is.
Az AquaClean 24/18V P4A Készlet rövid és hosszú csövet is tartalmaz a még nagyobb rugalmasságért és a továbbfejlesztett ergonómiáért.
Ezekkel az elemekkel ezzel a jól alkalmazható magasnyomású mosóval könnyedén és bosszantó vezetékek nélkül tisztán tarthatod a kertet, a biciklit, az autót vagy a kerti bútorokat.
 

Szabályozható víznyomás és választható gyengéd Soft-clean üzemmód

A közepesen erős, 24 baros nyomás mellé az AquaClean 24/18V P4A Használatra kész készlet két további nyomásszintet nyújt 14 és 9 baron a maximális akkumulátor-hatékonyság és üzemidő kihasználása érdekében. A Soft-clean üzemmód 9 barja ideális sérülékeny tárgyakhoz.

18V POWER FOR ALL akkumulátor-rendszer LED-es állapotjelzővel

Kitűnő üzemidő a cserélhető Li-ion 18V akkumulátorral, töltővel. Az üzemmód és a beállított nyomás függvényében a erős, újratölthető akkumulátor elegendő energiával rendelkezik akár 38 percnyi munkához. Bármelyik más kompatibilis POWER FOR ALL ALLIANCE szerszámmal használható. A hozzá tartozó töltőt a csomagolás tartalmazza.

Könnyű és ergonomikus markolat

Intelligens kivitel, minőségi ergonomikus markolat és kis, mindössze 1,5 kg súly – többek között ez jellemzi a mobil, magasnyomású mosót, amelynek használata különösen kényelmes és egyszerű.

Különféle locsolókkal, automata szívófunkcióval és OGS csapelemmel

A vízsugár szöge állítható a 15° vagy 40° locsolófejek használatával, amelyek 360°-ban elforgathatók az öntözőrúdon. A 0° locsolófej ideális szűk helyek tisztításához. Az automata szívófunkcióval a magasnyomású mosó akár 2 méteres mélységből is fel tudja szívni a vizet a tömlőn keresztül.

Azonnal munkához láthatsz a tartozékokkal ellátott, praktikus Használatra kész készlettel

A Használatra kész AquaClean készlet tartalmazza a magasnyomású mosót, az erőteljes Li-ion 18V akkumulátort és a hozzá tartozó töltőt. Ezen felül találsz még a készletben egy 5 m hosszú, szűrővel ellátott tömlőt, egy úszó- és rögzítő kapcsot, egy hosszú és egy rövid öntözőrudat és 3 tisztító locsolót (0°, 15°, 40°).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.