Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Akkumulátoros magassági ágvágó TCS 20/18 P4A akkumulátor nélkül
61.051 Ft
Menny.:db

Gardena Akkumulátoros magassági ágvágó TCS 20/18 P4A akkumulátor nélkül

61.051 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 14770-55
Gyártó: Gardena

Leírás

A 18V POWER FOR ALLIANCE több, mint egy akkumulátor

A lombkorona ágainak fáradtságmentes vágása létra és hajladozás nélkül

 • Teljesítmény: 18V/2,5Ah
 • Vezetőlemez hossza: 20cm
 • Sebesség: 3,8m/s
 • Láncosztás: 3/8"
 • Teleszkópnyél maximális hossza: 2,5m
 • Elérhető munkamagasság: kb. 4m
 • üzemidő: 50perc
 • Max. vágás: 200 (50mm ágátmérő esetén)
 • Ideális vágható ágátmérő: max. 8cm
 • Olajtartáj kapacitása: 60ml
 • Súly: 3,5kg

 

Gyakran még létrával is nehezen, vagy egyáltalán nem lehet hozzáférni a magasan, a fák koronájában lévő ágakhoz. Ennek ellenére magasban lévő ágakat is le kell néha vágni. Ehhez ezentúl soha többé nem kell létrára mászni: a GARDENA akkumulátoros TCS 20 / 18V P4A teleszkópos ágvágójával stabilan a talajon állva dolgozhatsz.

Mivel a teleszkópos fűrész csak 3,5 kilogrammot nyom, könnyű vele dolgozni. Praktikus, kompakt és pontosan vág. 20 centiméteres pengehosszával és teleszkópos fogantyújával akár négy méteres magasságban is eljuthatsz az ágakig - anélkül, hogy fel kellene másznod és veszélybe kellene sodornod magad egy ingatag létrán egyensúlyozva.

A fogantyúba épített LED-es kijelzőn folyamatosan nyomon követhető az akkumulátor töltöttségi szintje. A 2,5 Ah-ás, 18 V-os akkumulátorral az ágvágó üzemideje akár 50 perc is lehet, melynek során akár 200 darab 50 mm átmérőjű ág is levágható.

A keskeny vágófej két szempontból is praktikus: a vágófejet megdöntve a fák tetején lévő szűk helyek is elérhetők. Emellett a földön fekvő ágakat is felapríthatod anélkül, hogy ehhez térdelned vagy hajlonganod kellene. így a levágott ágak a megfelelő méretre apríthatók, amely megkönnyíti a hulladék elszállítását is.

A vágópenge csúcsán elhelyezett vágási ütközőelem lehetővé teszi a teleszkópos ágfűrész stabil helyzetben tartását. A már lefűrészelt ágak lehúzására is használható, ha azok nem esnek le maguktól a földre. Végül, de nem utolsósorban védi a láncot az akadályok közelében történő vágáskor.

Szállításkor vagy tároláskor az ágvágó egyszerűen és szerszámok nélkül két részre bontható.

Az akkumulátoros GARDENA THS 20 / 18V P4A teleszkópos ágvágó használatra készen, akkumulátor-töltővel és egy POWER FOR ALL 18V-os akkumulátorral kerül forgalomba. A POWER FOR ALL ALLIANCE a világ vezető gyártóinak egyik legnagyobb, márkákon átívelő akkumulátor-szövetsége. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor sok más eszközzel használható a ház körül és a kertben – így nem kell minden termékhez egy újat vásárolni. Ezzel pénzt takaríthatsz meg, ráadásul rugalmasan oszthatod be feladataid!
Szenvedély, amelyet a GARDENA táplál – akkumulátoros kerti berendezések az alkotás szabadságának ígéretével.
 

Fametszés létra nélkül

Az akkumulátoros magassági ágvágóval még magas fák metszése is megoldható a földön állva, és akár négy méter magasban található ágak lefűrészelése sem okoz gondot. Erős, kényelmes és nem kell kerülgetni a bosszantó vezetéket.

Minden, amire szükséged lehet

A teleszkópos magassági ágvágó TCS 20/18V P4A Használatra kész készletben, POWER FOR ALL ALLIANCE 2,5Ah, 18V akkumulátorral és töltővel kapható, amely gyorsan feltölt és több termékkel is kompatibilis. A készletben található akkumulátor üzemideje maximum 50 perc és akár 200 darab 50 milliméter átmérőjű ág vágására alkalmas.

LED-es jelző

A jól látható LED-es jelző közvetlenül a szerszámon mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét. így mindig tudod, mennyi ideig dolgozhatsz még – vagy mikor jött el a jól megérdemelt pihenő ideje.

Dönthető vágófej

A keskeny vágófej dönthető. így szűk helyekre is befér a gép és a földön heverő ágakat is felapríthatod hajolgatás nélkül.

Biztonságos vágás

A vágókésen található vágási ütközőelem segít az ágvágót stabilan tartani vagy a már levágott ágakat lehúzni, ha maguktól nem esnek le a földre. Az elem védi a láncot is szűk helyeken történő vágásnál.

A 18V POWER FOR ALLIANCE több, mint egy akkumulátor

A POWER FOR ALL ALLIANCE a vezető gyártók egyik legnagyobb márkák közötti akkumulátor-szövetsége, hogy ugyanazt az akkumulátort több eszközben használhasd. Pénzt spórolsz, miközben rugalmas maradsz!

Paraméterek

Akkumulátor típusa Nem jár a termékkel, külön vásárolható
LED-es töltöttségi szintjelző Igen
Dönthető fejquestion_mark Igen
Teleszkópos nyél Igen
Elérhető távolság 4m
Tartóheveder Igen
Vezetőlemez hossza 20cm
Lánc sebessége 3.8m/s
Láncosztás 3/8"
Hajtóelem vastagsága 0,43" (1,1 mm)
Olajtartály kapacitása 60ml
Keskeny felépítés Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.