Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena Akkumulátoros hordóürítő szivattyú 2000/2 18V P4A akkumulátorral
73.663 Ft
Menny.:db

Gardena Akkumulátoros hordóürítő szivattyú 2000/2 18V P4A akkumulátorral

73.663 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Gyártó cikkszám: 14602
Gyártó: Gardena

Leírás

A 18V POWER FOR ALLIANCE több, mint egy akkumulátor

Rugalmas és nagy teljesítményű - akkumulátoros hordóürítő szivattyú esővízgyűjtő hordókhoz

 • P=18V/2,5A
 • Qmax=2000 l/h;
 • Pmax: 2bar
 • Hmax=20m;
 • Lmax=1,8m;
 • Sekélyreszívás:5mm;
 • üzemidő: 65perc max. 
 • Töltési idő: kb. 4óra
 • Súly: 2,3kg
 • Méret: 14x14x60cm
 • Csatlakozókábel: 2m az akkumulátor és a szivattyú között

 

A kert lágy esővízzel történő öntözése nemcsak pénzt takarít meg, hanem a lehető legjobb megoldás mind a növények, mind a környezet számára. De ki akarna öntözőkannákkal bajlódni? Nem is kell! A Gardena 2000/2 18V P4A akkumulátorral forgalmazott hordóürítő szivattyújával többé nem kell időt pazarolni az öntözésre, mert a berendezés egyenesen a hordóból szivattyúzza a vizet - mégolyan helyeken is, ahol nem lehet a villamosenergia-hálózatra csatlakozni.

Ha a szivattyút egy GARDENA fúvókával, szórópisztollyal vagy öntözőberendezéssel, például az AquaZoom négyszögesőztetővel együtt használod, akkor cserjéid, virágaid és pázsitod pontosan azt a gyengéd zuhanyt kapják, amelytől a lehető legjobban érzik magukat. A szivattyú alumínium teleszkópos csöve az esővízgyűjtő hordó magasságához állítható be.

A hordóürítő szivattyú szállítási kapacitása 2000 liter / óra, maximális nyomása pedig 2,0 bar. A vezérlőszeleppel a szivattyú vízáramlása szükség szerint állítható - még egyenletes csepegtető öntözés is lehetséges. Az időzítővel kiválaszthatod, hogy mennyi ideig működjön a szivattyú. Ezután automatikusan kikapcsol. De mi történik, ha az esővízgyűjtő hordó már üres? Nem gond: a szárazon futás elleni védelem megvédi a szivattyút a sérülésektől. A szennyeződések kiszűréséről a beépített előszűrő gondoskodik. Könnyen leszerelhető és tisztítható. A szivattyúház robusztus és tartós, csakúgy, mint a hordóürítő szivattyú összes többi alkatrésze. Ezért erre a termékre ötéves garanciát vállalunk, ha vásárlásodat online regisztrálod.

Természetesen a kerti szivattyú nemcsak esővízgyűjtő tartályokhoz használható, hanem minden más szivattyúzási feladathoz is.

A 2000/2 hordóürítő szivattyút használatra készen szállítjuk, töltővel és egy 18 V-os POWER FOR ALL akkumulátorral, melynek működési ideje 18 - 65 perc a kiválasztott üzemmódtól függően. A POWER FOR ALL ALLIANCE a világ vezető gyártóinak egyik legnagyobb, márkákon átívelő akkumulátor-szövetsége. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor kompatibilis sok más eszközzel a ház körül és a kertben - így már nem kell minden termékhez egy újat vásárolni. Ezzel pénzt takaríthatsz meg, ráadásul rugalmasan oszthatod be feladataid! Szenvedély, amelyet a GARDENA táplál – akkumulátoros kerti berendezések az alkotás szabadságának ígéretével.
 

Erősen vagy gyengéden – te döntöd el

Az akkumulátoros szivattyú maximális üzemi nyomása 2,0 bar. Háromféle teljesítményszint közül választhatsz és egyénileg beállíthatod az átfolyó víz mennyiségét a vezérlőszeleppel. A szivattyú maximális szállítókapacitása 2000 l/óra.

Minden, amire szükséged lehet

Az Akkumulátoros hordóürítő szivattyú 2000/2 18V P4A Használatra kész készlet POWER FOR ALL ALLIANCE 18V lítium-ion akkumulátort és töltőt tartalmaz. üzemideje maximum 65 perc a kiválasztott üzemmód függvényében.

Nincs szárazüzem

A beépített AutoStop szárazüzem-elleni védelem gondoskodik arról, hogy a szivattyú kikapcsoljon és ne rongálódjon meg, ha túl kevés víz van már a hordóban.

Beépített szűrő

A támasztékba épített szűrőrendszer nem engedi be a szennyező részecskéket. így a szivattyú mindig problémamentesen üzemel.

Időzítő funkció

Ki szeretne egész nap a szivattyú mellett állni? Az időzítővel egyszerűen kiválaszthatod a kívánt üzemidő hosszát (5, 10 vagy 15 perc) és addig foglalkozhatsz mással. A gép automatikusan lekapcsol.

állítható hosszúságú cső

A teleszkópos alumíniumcső szögben áll, hogy a víz szivattyúzása veszteség és csavarodás nélkül történjen. A cső hosszát az esővízgyűjtő hordó magasságához igazíthatod.

 

Paraméterek

Akkumulátor típusa 18 V Li-Ion (P4A)
Maximális szállítási mennyiség 2000l/óra
Akkumulátor kapacitása 2.5Ah
Maximális szállítási magasság 20m
Működési idő Max. 65 perc
Maximális szállítási nyomás 2bar
Maximális merülési mélység 1m
Szivattyúrendszer 1 fokozatú
Szállított anyag maximális hőmérséklete 35°C
Csatakozómenet 33,3 mm (G 1")
Csatlakozókábel hossza 2m

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.