Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena 2in1 Merülőszivattyú 19500 Aquasensor
74.939 Ft
Menny.:db

Gardena 2in1 Merülőszivattyú 19500 Aquasensor

74.939 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 9049
Gyártó: Gardena

Leírás

  • P=860W;
  • Szállítási mennyiség max=19500l/h;
  • Szállítási magasság max=9,5m;
  • Sekélyreszívás: 1mm
  • Merülési mélység max=7m;
  • Szemcseátmérő: 35mm
  • Csatlakozókábel: 10m
  • Súly: 7kg

 A GARDENA, mely Európa vezető márkája a kiváló minőségű és korszerű kerti szerszámok és kiegészítők terén, most bemutatja a tiszta vízhez és szennyvízhez egyaránt használatos GARDENA 19500 Aquasensor merülőszivattyút, a nagy teljesítményű és alacsony energiafogyasztású merülőszivattyúk új generációját.

Ha ki akarod szivattyúzni a kerti tóból a vizet, hogy kitisztítsd, vagy ki akarsz üríteni egy esővízzel megtelt építési árkot, vagy netán az alagsort kellene rendbe tenned árvíz vagy csőtörést követően - ezzel az innovatív kombinált szivattyúval érezheted a GARDENA szivattyúinak erejét, és egyszerűen kiszivattyúzhatod és elvezetheted mind a tiszta, mind pedig a szennyezett vizet.

A szivattyú motorjának teljesítménye 860 W, mellyel óránként akár 19500 liter víz kiszivattyúzására is képes. 0,95 bar nyomás és 9,5 m maximális szállítási magasság mellett ez a hibrid szivattyú különösen hatékony.

Tiszta víz üzemmódban sekélyre szívással akár 1 mm-ig eltávolítható a tiszta vagy enyhén szennyezett víz, majd ezt követően a pince padlója már könnyen szárazra törölhető.

Szennyezett víz eseten, maximum 35 mm szemcseméretű részecskékkel, a 2 az 1-ben merülőszivattyú egyszerű üzemmód váltással szennyvízszivattyúvá változtatható. Sok egyéb szennyvízszivattyúzási feladat mellett, ideális például építési árkokból a durva szennyeződéseket tartalmazó víz elvezetésére.

Rendkívül egyszerű a váltás a tiszta víz és a szennyvíz üzemmód között, ami azt jelenti, hogy nem lesz piszkos a kezed vagy nedves a cipőd.

Az intelligens és karcsú kialakításnak, valamint a kiváló minőségű gyártásnak köszönhetően, a tiszta és szennyezett vízhez egyaránt használatos GARDENA 19500 Aquasensor merülőszivattyú mindig tökéletesen szivárgásmentes, kezed és ruházatod pedig végig tiszta és száraz marad.

A hosszú élettartamú kerámia-bevonatú tengely hármas tömítéssel rendelkezik az extra tartósság érdekében.

A szivattyú további innovatív jellemzője a LED kijelzővel ellátott Aquasensor rendszer, amely intelligensen képes fenntartani a kívánt vízszintet. Az Aquasensor rendszer lehetővé teszi a kombinált szivattyú szűk helyeken történő működtetését, és pontosan beállítható a be- és kikapcsolási magasság is.

Az Aquasensor közvetlen érintkezés nélkül méri az aktuális vízszintet és a mért érték a LED-ek segítségével könnyen leolvasható.

Az Aquasensor rendszer ezenkívül intuitív érintéses működtetést, szárazüzem és eltömődés elleni védelmet, valamint hasznos időzítő funkciót is kínál.

Még ennél is hasznosabb azonban az új, egyszerű tömlőcsatlakozó rendszer. A 32 mm (1 ¼ "), 38 mm (1 ½") és 50 mm (2") átmérőjű tömlők egyetlen kattintással csatlakoztathatók a szivattyúhoz, az opcionális G1 ½" menetes csatlakozóval együtt pedig még több lehetőség kínálkozik.

Ez a tiszta és szennyezett vízhez egyaránt használatos merülőszivattyú rendkívül lenyűgöző berendezés, nemcsak megjelenésében, de mindenekelőtt a funkcionalitásában, és ideális választás minden nagy elvárásokat támasztó ház- és kerttulajdonos számára.

Bízhatsz a GARDENA több mint 40 éves tapasztalatában az öntözés, a vízelvezetés és a háztartási szivattyúk terén. 

Paraméterek

Alkalmazás Tiszta- és szennyvízhez
Névleges teljesítmény 860W
Maximális szállítási mennyiség 19500l/óra
Maximális szállítási magasság 10m
Maximális szállítási nyomás 1bar
Automata funkciók/Szárazonfutás elleni védelem Digitális Aquasensor
Maximális merülési mélység 7m
Maximális szemcseátmérő 35mm
Sekélyre szívás 1mm
Szállított anyag maximális hőmérséklete 35°C
Csatakozómenet 47,9 mm (G 1 1/2")
Csatlakozókábel hossza 10m
Gyors csatlakozási rendszer Igen
Visszacsapó szelep Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.