Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek
Gardena 2in1 Merülőszivattyú 15000
55.725 Ft
Menny.:db

Gardena 2in1 Merülőszivattyú 15000

55.725 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 9048
Gyártó: Gardena

Leírás

  • P=550W;
  • Szállítási mennyiség max=15000l/h;
  • Szállítási magasság max=7,5m;
  • Sekélyreszívás: 1mm
  • Merülési mélység max=7m;
  • Szemcseátmérő: 35mm
  • Csatlakozókábel: 10m
  • Súly: 6,7kg

Pincés házban laksz, van egy kis tó vagy úszómedence a kertedben, vagy elárasztott építési árkokkal kell megküzdened? Nem tudod eldönteni, hogy egy tiszta vízhez való merülőszivattyút vagy egy szennyvízszivattyút vásárolj-e? Miért ne fedeznéd fel mindkét típus legjobbját?

érezd a GARDENA szivattyúinak erejét a tiszta és szennyezett vízhez egyaránt használatos GARDENA 15000 merülőszivattyújával.

 Ez a merülőszivattyú nemcsak a tiszta víz sekélyre szívásának lehetőségét kínálja, hanem szennyvíz kiszivattyúzására is alkalmas.

Rendkívül egyszerűen válthatsz a tiszta víz és a szennyvíz üzemmód között, ami azt jelenti, hogy nem lesz piszkos a kezed vagy nedves a ruhád.

A szivattyú 550 W teljesítményű motorja óránként akár 15000 liter víz kiszivattyúzására is képes. 0,75 bar nyomással és 7,5 m maximális szállítási magassággal a 2 az 1-ben szivattyú rendkívül hatékony.

Ez a nagy teljesítményű és alacsony energiafogyasztású merülőszivattyú ezért ideális számtalan feladathoz a házban és a ház körül egyaránt.

Például, ha a mosókonyha viszonylag tiszta vízzel telik meg egy csőtörés vagy árvíz után, akkor a tiszta víz üzemmód használható. Akár 1 mm-es szintig történő sekélyre szívás is elérhető.

Az üzemmód átkapcsolásával a hibrid szivattyú pillanatok alatt szennyvízszivattyúvá válik, és számos hasznos funkciót és felhasználási lehetőséget kínál. Akár egy vízzel telt építési árokról, akár egy piszkos kerti tó kiszivattyúzásáról legyen szó – ahol a szemcseátmérő maximum 35 mm -, ez az innovatív merülőszivattyú szennyvíz üzemmódba állítva megmutatja, hogy mire képes.

A kiváló minőségű rozsdamentes acél elemeknek, a hármas tömítésű tartós kerámia-bevonatú tengelynek köszönhetően ez egy tartós és megbízható berendezés. A 2 az 1-ben szivattyút a hordozó fogantyún történő praktikus működtetés még felhasználóbarátabbá teszi.

A tiszta és szennyezett vízhez egyaránt használatos GARDENA 15000 merülőszivattyú könnyen kezelhető, valamint a tömlőcsatlakozások szempontjából is rendkívül sokoldalú. Lehetővé teszi 25 mm (1"), 32 mm (1 ¼") és 38 mm (1 ½ ") átmérőjű tömlők gyors és egyszerű csatlakoztatását, a G1” vagy G1 ½" menetes csatlakozóval kombinálva pedig még több lehetőség kínálkozik. A tömlők egyetlen kattintással könnyen csatlakoztathatók a GARDENA egyszerű csatlakoztatási rendszerének köszönhetően.

Ideális választás valamennyi ingatlan és kerttulajdonos számára, aki értékeli a maximális rugalmasságot, vagy bizonytalan abban, hogy tiszta vízhez vagy szennyezett vízhez való merülőszivattyút válasszon.

Ez a stílusos hibrid szivattyú egyszerűen leveszi ennek a döntésnek a terhét a válladról, és mindkét funkció előnyeit kínálja.

Bízhatsz a GARDENA több mint 40 éves tapasztalatában az öntözés, a vízelvezetés és a háztartási szivattyúk terén. 

Paraméterek

Alkalmazás Tiszta- és szennyvízhez
Névleges teljesítmény 550W
Maximális szállítási mennyiség 15000l/óra
Maximális szállítási magasság 7m
Maximális szállítási nyomás 0.7bar
Automata funkciók/Szárazonfutás elleni védelem Úszókapcsoló
Maximális merülési mélység 7m
Maximális szemcseátmérő 35mm
Sekélyre szívás 1mm
Szállított anyag maximális hőmérséklete 35°C
Csatakozómenet 33,3 mm (G 1"), 47,9 mm (G 1 1/2")
Csatlakozókábel hossza 10m
Gyors csatlakozási rendszer Igen
Visszacsapó szelep Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.